Η ανάσταση του Μπενασούρ;

Για να λέμε του στραβού το δίκαιο κανείς ή καλύτερα ελάχιστοι εξακολουθούν να πιστεύουν στον Μπένα. Όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης. Απεναντίας ο Τυνήσιος μέσος ξέρει πολλά κιλά μπάλα και είναι αυτό που μας πικραίνει αφού πρώτα από όλα αδικεί τον εαυτό του και μετά την ομάδα. Η παρουσία του όμως στον ΑΠΟΕΛ ακολουθεί μια φθίνουσα πορεία αφού δεν κατάφερε ποτέ να σταθεροποιήσει την απόδοση του ενώ φέτος έφτασε αρκετές φορές στην πόρτα εξόδου. Παρόλα αυτά ο Δώνης τον κράτησε έστω και αν υπήρξαν στιγμές που απελπίστηκε και αυτός με τα τερτίπια του παίκτη. Και όμως τις τελευταίες εβδομάδες κάτι συμβαίνει! Ο Μπενασούρ πήρε την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής και αντεπεξέρχεται πολύ καλά με αποκορύφωμα τον αγώνα με τον Ερμή όπου ήταν εξαιρετικός.

Εκεί που η προσθήκη του Ντε Βινσέτι δημιούργησε την εντύπωση ότι ο Μπένα θα εξαφανιζόταν για τα καλά τον βλέπουμε βασικό στους τρεις τελευταίους αγώνες. Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Χαραλαμπίδη έφερε τον Τυνήσιο στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και παρά τις δυσκολίες της θέσης στα αμυντικά καθήκοντα τα πάει πολύ καλά. Ο Μπενασούρ κινείται όμως σε όλους τους χώρους και με το δημιουργικό παιχνίδι του δίνει στην ομάδα το απρόσμενο που απαιτείται προκειμένου να δημιουργήσει φάσεις και γκολ.

Η αγωνιστική ανάσταση του Μπενασούρ είναι ευδιάκριτη και ήρθε την ιδανική περίοδο αφού δίνει λύσεις τις οποίες έχουμε φοβερή ανάγκη. Είναι από τις περιπτώσεις παικτών όπου η παρουσία του Ντε Βινσέτι τον έχει βοηθήσει ενώ και η ψυχολογία του δείχνει να έχει αλλάξει αφού δείχνει να απολαμβάνει αυτό που κάνει.

Μακάρι λοιπόν να συνεχίσει έτσι για να αποδειχτεί μια σπουδαία και απρόσμενη «μεταγραφή».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!