Η ανοικτή πληγή των αποζημιώσεων

Η αξίωση του Πάουλο Σέρτζιο και των συνεργατών του για καταβολή όλων των μισθών που τους αναλογούν  μας αναγκάζει να σχολιάσουμε το κεφάλαιο αποζημιώσεων και το κόστος που θα έχουν στον φετινό και όχι μόνο προϋπολογισμό της ομάδα μας. Όπως προδιαγράφεται το όλο σκηνικό είναι πολύ πιθανό το συνολικό ποσό των αποζημιώσεων να αυξηθεί πλησιάζοντας το  1.000.000 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα τεράστιο και πρωτόγνωρο ποσό αφού τα τελευταία χρόνια η διαχείριση του ρόστερ ήταν τέτοια που στις λίγες φορές που έπρεπε να αποζημιωθεί κάποιος παίκτης το ποσό ήταν ελάχιστο.

Τα δεδομένα όσoν αφορά τις μέχρι στιγμής αποζημιώσεις είναι τα εξής:

Αποζημίωση Μπέκμαν                                  100.000 Αποζημίωση Καρυπίδη                                 120.000 Αποζημίωση Ζουέλα                                    100.000Αποζημίωση Κλουκόφσκι                             200.000 + αποζημιώσεις *Αποζημίωση τεχνικού τιμ Σέρτζιο                   240.000 **

Συνολικό ποσό                                                         760.000 ευρώ

* Σε αντίθεση με τους Μπέκμαν και Καρυπίδη με τον Κλουκόφσκι δεν υπήρξε διακανονισμός και όπως όλα δείχνουν η υπόθεση θα καταλήξει στην ΦΙΦΑ με τον Καναδό να αξιώνει όλο το συμβόλαιο αλλά και αποζημιώσεις για δυσφήμηση.

** Για τον Σέρτζιο και τους συνεργάτες του έχουμε κάνει σχετική αναφορά αφού είναι μια άλλη περίπτωση όπου αξιώνουν φουλ αποζημίωση.

Και στο βάθος νέες αποζημιώσεις

Η ανάγκη για διορθωτικές κινήσεις στην μεταγραφική Ιανουαρίου θα αυξήσει τις περιπτώσεις όπου η διοίκηση θα κληθεί να βρει τη χρυσή τομή για να αποχωρήσει κάποιος ή κάποιοι παίκτες. Η λογική και τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής συνηγορούν στο ότι ο Δώνης θα ζητήσει την απόκτηση ενός τουλάχιστον παίκτη κάτι που προϋποθέτει και μια αποχώρηση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!