Η αξιοθαύμαστη και επικίνδυνη επιμονή στον Τζιμπούρ

Ο ΑΠΟΕΛ σε 27 μέρες δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς. Ο ΑΠΟΕΛ έχειι ήδη αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Πολωνία. Οι ωφέλιμες μέρες  προετοιμασίας ενόψει του αγώνας της χρονιάς είναι το πρώτο εικοσαήμερο το οποίο ήδη διανύουμε. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ακόμα στο ρόστερ του τον επιθετικό κλάσης που χρειάζεται προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα και να βοηθήσει την ομάδα να προκριθεί στον 4ο προκριματικό του Champions League. Αυτά συμβαίνουν γιατί ο Δώνης και οι υπόλοιποι που χειρίζονται το θέμα στελέχωσης της ομάδας κρίνουν ότι αξίζει τον κόπο να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια με τον Τζιμπούρ. Η επιμονή στον Αλγερινό είναι αξιοθαύμαστη αλλά επικίνδυνη!

Έχει γίνει ξεκάθαρο εδώ και εβδομάδες ότι ο Δώνης θεωρεί τον Τζιμπούρ την πλέον ιδανική περίπτωση επιθετικού ενώ θεωρεί απόλυτα διαχειρίσιμο και τον εκρηκτικό χαρακτήρα του παίκτη. Η καθυστέρηση που ήδη υπάρχει στο θέμα ολοκλήρωσης του ρόστερ για χάρη του Αλεγερινού είναι όμως επικίνδυνη. Αν τυχόν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις που λένε ότι η διακοπή της συνεργασίας του παίκτη από τη Νότιγχαμ δεν θα είναι άμεση τότε ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει εντός ορισμένων λεπτών να ενεργοποιήσει το εναλλακτικό του πλάνου.

Ναι, ο χρόνος πλέον πιέζει τόσο πολύ που εντός λεπτών και όχι ωρών ή ημερών οι υπεύθυνοι προγραμματισμού θα πρέπει να δείξουν ότι παρά την επιμονή τους στον Τζιμπούρ είχαν έτοιμη την εναλλακτική και ισάξια επιλογή.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!