Η απεξάρτηση από τον Ατόρνο

Τον βλέπεις μέσα στο γήπεδο και τον χαίρεσαι αφού ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση ενώ σκοράρει με αφύσικη συχνότητα με βάση το παρελθόν του. Ο Ατόρνο είναι η πιο καλή «μεταγραφή» του φετινού ΑΠΟΕΛ και στο πρόσωπο του η ομάδα βρήκε τον παίκτη που σηκώνει στα πρώτα στάδια του πρωταθλήματος το επιθετικό βάρος. Ο αγώνας με την ομόνοια αποτέλεσε την αφορμή για να εντοπίσουμε την υπερβολική εξάρτηση που υπήρχε στον Ατόρνο στο γκολ. Μέχρι τότε ο Παραγουανός είχε πετύχει το 60% των τερμάτων μας και η εξάρτηση σε αυτόν έδειχνε μεγάλη. Η πρόκληση λοιπόν μετά το 0-0 με το παράρτημα του ακελ ήταν να βρει η ομάδα τον τρόπο να κερδίζει αγώνες και να συνεχίσει να έχει την αξιοσημείωτη παραγωγικότητα και με τη συνεισφορά άλλων παικτών. Η αρχή έγινε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό όπου οι Μοράις και Μαντούκα είδαν δίκτυα όπως επίσης και ο Ατόρνο με το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε.

Η συνέχεια ήταν στο Αμμόχωστός όπου ο Ατόρνο έμεινε χωρίς γκολ αλλά τα δυο του Αλωνεύτη και αυτό του Πίντο έφεραν τη νίκη και διατήρησαν τη γραμμή κρούσης την πιο παραγωγική του πρωταθλήματος.

Πλέον το ποσοστό τερμάτων του Ατόρνο υποχώρησε στο 42% που δείχνει πιο υγιές ενώ σημαντικό είναι ότι και όταν ακόμα δεν σκοράρει έχει πολύ καλή απόδοση και δημιουργεί προϋποθέσεις. Αυτό βοηθά και τους υπόλοιπους αφού οι αντίπαλες άμυνες προσπαθούν να προσαρμοστούν πάνω στον Παραγουανό.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!