Η αρχή της αντεπίθεσης

Οι επτά αγώνες που έχουν απομείνει είναι πολλοί αλλά και λίγοι. Η ομάδα μας μέχρι σήμερα αδυνατεί να κάνει το κάτι παραπάνω που απαιτείται και αυτό πρέπει να τελειώσει αν πράγματι έχουμε το πιο ποιοτικό σύνολο. Ο αγώνας με την Αεκ θεωρείται ο πιο καθοριστικός αφού πρέπει να βάλουμε ένα τέλος στις ισοπαλίες και να αρχίσουμε να κερδίζουμε τους αγώνες που έχουν απομείνει. Οι επιστροφές παικτών και η καλή παρουσία στον αγώνα με τον Απόλλωνα είναι τα στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ελπίδες ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να περάσει νικηφόρα από το ΓΣΖ έστω και αν η Αεκ διαθέτει καλή ομάδα. Οι επιλογές του Φινκ

Ο προπονητής μας έχει στη διάθεση του αλλά όχι 100% έτοιμους τους Βινίσιους, Αμορίν, Αλωνεύτη και Τζιμπούρ και το ερώτημα είναι πόσο θα διαφοροποιήσει την 11αδα που προτίμησε και στον αγώνα με τον Απόλλωνα η οποία στο μεγαλύτερο διάστημα δούλεψε καλά.

Στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Καρλάο αναμένεται να πάρει θέση ο Κακά αν τελικά ο Αμορίν που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού κριθεί ανέτοιμος για βασικός. Ένα ερωτηματικό αφορά τον παίκτη που θα παίξει με τον Μοράις στον κεντρικό άξονα. Ο Λάνιγκ είναι το φαβορί αφού προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες ενώ το θέμα με τον Βινίσιους είναι η αποχή του.

Ο Γκόμες έπεισε στον αγώνα με τον Απόλλωνα ότι μπορεί να δώσει λύσεις ως δεύτερος επιθετικός κινούμενος στον άξονα και αυτό λογικά θα δούμε και σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι δυο εκ των Νάφιου, Ντε Βινσέτι και Χαραλαμπίδη θα προτιμηθούν για τα άκρα.

Τέλος η ετοιμότητα του Τζιμπούρ θα κρίνει αν θα είναι αυτός που θα παίξει ως προωθημένος στο 4-2-3-1 ή αν θα προτιμηθεί ο Σιέρινταν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!