Η βαρυσήμαντη παραδοχή του Νεκτάριου (vid)

Μέσα από μια δήλωση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου προκύπτει μια τεράστια αλήθεια που αγγίζει τους πάντες στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας κάνοντας τις κλασσικές ευχετήριες δηλώσεις με αφορμή τη χρονιά που φεύγει, έκρινε σκόπιμο να πει ότι το 2013 θα πρέπει να βρούμε ως ομάδα τη δίψα που χρειάζεται για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια τεράστιας σημασίας και άξια συγχαρητηρίων παραδοχή , η οποία προέρχεται από έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα στην ομάδα. Ο Νεκτάριος λοιπόν εστιάζει το πρόβλημα στην έλλειψη δίψας. Για να το θέσουμε και εμείς με το δικό μας τρόπο είναι φανερό ότι είμαστε χορτασμένοι από τις τεράστιες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων και ιδιαίτερα την ευρωπαϊκή πορεία της αγωνιστική χρονιάς 2011-12.

Ίσως αυτή να είναι και η βασικότερη μας διαφορά από την Ανόρθωση, έστω και αν αγωνιστικά η βαθμολογία μας φέρνει σε μειονεκτική θέση.

Ο ΑΠΟΕΛ λοιπόν στην ολότητα του είναι κορεσμένος. Ο κορεσμός αφορά τη διοίκηση, τους προπονητές, τους παίκτες αλλά και εμάς τους οπαδούς. Ναι, και εμείς ως ένα βαθμό είμαστε κορεσμένοι έστω και αν δεν το παραδεχόμαστε. Φαίνεται από την καύλα που έχουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, την ανεκτικότητα μας προς διοίκηση, παίκτες και προπονητές και από πολλά άλλα πράγματα.

Δεν είναι της ώρας να πούμε ποιος και γιατί είναι ο πιο χορτασμένος ψυχικά και άλλως πως από την εξωπραγματική επιτυχία της πορεία στου Champions League.

Ας αναλογιστεί ο καθένας από εμάς αν και πως μπορεί να κάνει πράξει την προτροπή του αρχηγού Νεκτάριου. Δηλαδή να βρει τη δίψα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!