Η βελτίωση περνά από τα πόδια του

Ενα από τα πολλά ζητούμενα για τον Κετσπάγια είναι να μπορέσει να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα του ΑΠΟΕΛ αφού το κατηγορητήριο που προσάπτεται σε προπονητές που απολύθηκαν έστω και αν κατέκτησαν μέχρι και νταμπλ είναι ότι η ομάδα δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Μπορεί αυτό να ακούγεται υπερβολικό για κάποιους αλλά είναι μια πραγματικότητα.

Η προσπάθεια να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ που θα καταφέρνει να ξεκλειδώνει αντίπαλες άμυνες και να μην κουράζει και να κουράζεται όπως έγινε στο σύντομο πέρασμα του Πασιένσια περνά από τα πόδια συγκεκριμένων παικτών και ο Στίλιτς ειναι ένας από αυτούς.

Ο Κετσπάγια αναγνωρίζει την ποιότητα του Βοσνίου μεσοεπιθετικού και το ζητούμενο είναι να μπορέσει να του βρει το ρόλο του μέσα στην ομάδα έτσι ώστε να πάρει από αυτόν το μάξιμουμ. Ο Στίλιτς μπορεί να δώσει λύσεις τοσο στο σκοράρισμα όσο και στο δημιουργικό κομμάτι και παρά το ότι λέγεται ότι δεν βοηθά όταν η ομάδα αμύνεται αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί όσο τον είδαμε.

Εννοείται ότι ο Στίλιτς πρέπει να κάνει τις δικές του προσαρμογές για να ανταποκριθεί σε αυτά που θα ζητήσει από αυτόν ο Κετσπάγια όπως η εντονότερη εμπλοκή του στο παιχνίδι ανεξαρτήτως αν η ομάδα επιτίθεται ή αμύνεται. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!