Η βελτίωση που δεν ήρθε ποτέ

Από την πρώτη μέρα της καθόδου του Δώνη στον ΑΠΟΕΛ μέχρι και σήμερα η λέξη βελτίωση ακούστηκε πιο συχνά από οποιανδήποτε άλλη. Ο προπονητής μας δεν σταμάτησε ποτέ να τονίζει την ανάγκη για άμεση και ουσιαστική βελτίωση έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανακάμψει. Κάποιες εκλάμψεις σε μικρά χρονικά διαστήματα σε κάποιους αγώνες έδειξαν ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ αλλά αν κάποιος επιχειρήσει να δει τα πράγματα με τη λογική των αριθμών και χωρίς συναίσθημα το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπήρξε ουσιαστική βελτίωση. Η ομάδα μας επί Δώνη μετρά 2 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία.

Ερμής – ΑΠΟΕΛ 1-0 ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 1-0 Απόλλων – ΑΠΟΕΛ 2-0 ΑΠΟΕΛ – Αλκή 3-0 Δόξα – ΑΠΟΕΛ 1-1

Οι 5 αγώνες πρωταθλήματος υπό την καθοδήγηση του Δώνη φανέρωσαν με τον ίδιο βασανιστικό τρόπο όπως και επί Σέρτζιο τα προβλήματα του φετινού ΑΠΟΕΛ. Δεχόμαστε εύκολα γκολ από ατομικά και όχι μόνο λάθη της αμυντικής μας γραμμής, ενώ υπάρχει τρομερή δυσκολία στο σκοράρισμα.

Στους πέντε αυτούς αγώνες ο ΑΠΟΕΛ έχει μέσο όρο ένα τέρμα ανά αγώνα. Αν λάβουμε υπόψη ότι τα 3 από τα 5 τέρματα ήρθαν στον αγώνα με την Αλκή που είναι η ομάδα με τη χειρότερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος τότε το μέγεθος του προβλήματος γίνεται πιο εμφανές.

Οι επιδόσεις της ομάδας μας σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων διατηρούν την ομάδα μας από την 6η αγωνιστική μεταξύ 6ης και 7ης θέσης.

Έχουμε κάνει ξανά αναφορά προ εικοσαημέρου για το τι μπορεί να βελτιωθεί και πότε. Όσο περνά ο καιρός γίνεται αντιληπτό ότι τα αγωνιστικά κενά και η ατομική απόδοση κάποιων παικτών είναι τέτοια που η άμεση και αισθητή βελτίωση παρέμεινε εξαγγελία και ευσεβής πόθος όλων μας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!