Η γνωστή αναμονή

Από προσθήκες σε επίπεδο μελών του διοικητικού συμβουλίου πάμε πολύ καλά και το ζητούμενο πλέον είναι να αρχίσουμε να διαβάζουμε και για προσθήκες στον Αρχάγγελο. Από τη στιγμή που προ δεκαημέρου διέρρευσε και επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο ότι ενδιαφερόμαστε για τον Meyong είναι αναπόφευκτο πέραν της αγωνίας να δημιουργείται και ο γνωστός προβληματισμός ελέω της διαχρονικής δυστοκίας. Το να πούμε ότι οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες δεν θα είναι κάτι νέο αφού όπως προκύπτει τόσο ο Καμενουρέζος επιθετικός όσο και ο Μαντουκά ψάχνουν και περιμένουν να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο.

Με αυτά τα δεδομένα η προσοχή στρέφεται στο διοικητικό και τα διάφορα παρεμφερή θέματα. Οι διάφορες δηλώσεις παραγόντων του ΑΠΟΕΛ μέσα στο τριήμερο ήρθαν να επιβεβαιώσουν τη διάσταση απόψεων και φιλοσοφίας που υπάρχει σε κεφαλαιώδη θέματα. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου σε δηλώσεις του στη Goalnews αναρωτήθηκε για το τι μπορούσε να αλλάξει τη χρονιά που πέρασε αν στην ομάδα μας υπήρχαν σκάουτερς και τεχνικός διευθυντής. Τόνισε ότι τα πάντα εξαρτώνται από τον προπονητή και τους παίκτες και αποποιήθηκε του ρόλου και ευθυνών που πρέπει να έχει μια διοίκηση.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Από την άλλη ο εμπνευστής της εταιρείας ΑΠΟΕΛ και μεγαλομέτοχος Μιχάλης Ιωαννίδης σε δηλώσεις του στη Sportday τόνισε την αναγκαιότητα εργοδότησης ανιχνευτών ταλέντων αλλά και το ότι η διοίκηση έχει καθήκον να καθοδηγεί και παρεμβαίνει με το σωστό τρόπο στο έργο του προπονητή. Τοποθετήθηκε μάλιστα με τον τρόπο απόλυτο τονίζοντας ότι η μεταγραφική ενίσχυση καθυστερεί αδικαιολόγητα.

Μέσα και ο μεγάλος ο Χατζηκυριάκος
Τελικά οι όποιοι ενδοιασμοί του Ανδρέα Χατζηκυριάκου ξεπεράστηκαν και την Τετάρτη αναμένεται να συμπεριληφθεί στο συνδυασμό που θα διεκδικήσει επανεκλογή. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί βάσιμες ελπίδες ότι αναγνωρίστηκαν τα πολλά λάθη στην επικοινωνιακή πολιτική του επίσημου ΑΠΟΕΛ και θα παρθούν τα απαιτούμενα διορθωτικά μέτρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!