Η γνωστή απουσία

Από τη στιγμή που δεν αντέχει μαζεμένες δυνατές προπονήσεις, πως μπορεί κάποιος να τον υπολογίζει για αγώνες όπως αυτόν με την Ανόρθωση; Ο λόγος για τον Μπάρκ Σεγκιρί που για ακόμα μια φορά τίθεται εκτός πλάνων λόγω κάποιων ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στη χτεσινή προπόνηση. Δυστυχώς ο κατά τα άλλα ικανότατος αμυντικός δικαιώνει αυτούς που εξέφραζαν από το καλοκαίρι προβληματισμούς για την ικανότητα του να διατηρηθεί υγιής αλλά και να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς έγκαιρα. Το καλό της υπόθεσης είναι πως ο Γιοβάνοβιτς συνήθισε με τα πιο πάνω δεδομένα και από τη στιγμή που ο Μπρούσερ προσαρμόστηκε στα καθήκοντα του ως κεντρικός αμυντικός μετριάζεται το πρόβλημα.

Όσον αφορά τον Κοσόφσκι οι μικροενοχλήσεις που ένιωσε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ δεν τον εμποδίζουν από το να προπονείται κανονικά και αναμένεται να ηγηθεί των προσπαθειών το βράδυ της Παρασκευής. Ο Πολωνός μέσος θα είναι μαζί με τον Χαραλαμπίδη οι δυο παίκτες που θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος στον μεσοεπιθετικό τομέα και από την απόδοση τους θα εξαρτηθούν πολλά.

>

Ο αγώνας με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος είναι μονόδρομος για την ομάδα μας για πολλούς και διάφορους λόγους. Πιο σημαντικός από όλους ο ψυχολογικός αφού νίκη επί του πολυδιαφημισμένου αντιπάλου μας θα τονώσει το ηθικό όλων και ιδιαίτερα αυτών εντός ΑΠΟΕΛ που θεωρούν ότι η ομάδα μας υστερεί σε κάποιους τομείς. Τα τελευταία ρεζιλίκια της Ανόρθωσης σε διοικητικό επίπεδο μπαίνουν με τις ευλογίες της πολιτείας και των αρχών στο ψυγείο και η ομάδα του Κετσπάγια έρχεται στο ΓΣΠ αποφασισμένη για τη νίκη.

Τυχόν υποτίμηση από πλευράς μας θα έχει σαν αποτέλεσμα να ψάχνουμε για ακόμα μια χρονιά το λάθος, οπότε όλοι πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα. Ο ρόλος του κόσμου αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα και είναι για αυτό που το άνοιγμα προς τον κόσμο συνεχίζεται με την ελπίδα ότι θα ευαισθητοποιηθούν αυτοί που πρέπει. Ο Μαρίνος Σατσιάς ήταν ο τελευταίος που σε δηλώσεις του τόνισε την ανάγκη που έχουν οι ίδιοι οι παίκτες την μαζική παρουσία του κόσμου και απομένει να δούμε αν η προσέλευση θα είναι καλύτερη αυτή τη φορά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!