Η γνωστή δύσκολη επιστροφή

Αν και τα δεδομένα είναι γνωστά, η διαχείριση τους εξακολουθεί να είναι μια πρόκληση για τον προπονητή αλλά και τους παίκτες. Αναλώνοντας όλες τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις στον αγώνα της Τρίτης προκειμένου να έχουμε βαθμολογικό κέρδος, καλούνται πλέον να αρχίσουν να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του κυπριακού πρωταθλήματος. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο +4 και την Κυριακή καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να κερδίσει την Σαλαμίνα. Η προσπάθεια είναι δύσκολη. Όχι μόνο γιατί η Σαλαμίνα έδειξε ότι είναι μια αξιόλογη ομάδα αλλά γιατί η προσαρμογή και επιστροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις απαιτεί καθαρό μυαλό και σωστή προσέγγιση. Όταν και για εμάς τους οπαδούς είναι δύσκολο να επικεντρωθούμε στους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος είναι λογικό να συμβαίνει το ίδιο και στους παίκτες.

Αυτοί όμως πρέπει να αντιληφθούν, μιας και είναι μέρος των υποχρεώσεων τους, ότι παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες θα πρέπει να γίνει μια έντονη προσπάθεια για να δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν και στους δυο θεσμούς.

Η σημαντική διαφορά των 4 βαθμών πρέπει να διαφυλαχτεί και αν είναι δυνατό να αυξηθεί έτσι ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα που θα κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα. Η προσπάθεια για αυτό δεν πρέπει να εντατικοποιηθεί μετά που θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μας στο Champions League!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!