Η γνωστή ελεεινή ακελική προσέγγιση

Το ποδοσφαιρικό παράρτημα του Ακέλ μετρά τρεις αγώνες χωρίς νίκη κάτι που επιβάλλει εκ νέου έντονη συσπείρωση του πράσινου λαού. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η Ομόνοια έχει παράπονα από τη διαιτησία του Τσαγγάρη! Κανονικά τίποτε δεν πρέπει να μας ξενίζει με τα στρατιωτάκια των Κατσουρίδη και Κυπριανού αλλά κάθε φορά καταφέρνουν να ξεπερνούν τους εαυτούς τους. Ακούσαμε λοιπόν σήμερα τον βοηθό του Λάρκου να κάνει προκλητικές δηλώσεις λέγοντας τα εξής: Εμείς από την πλευρά μας θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Το δείξαμε από την προσπάθεια και το πάθος που δείξαμε. Θέλαμε πολύ τη νίκη για να την χαρίσουμε στον κόσμο μας. Δυστυχώς, όμως, τα εμπόδια που συναντήσαμε ήταν τέτοια που ήταν πέραν των ανθρωπίνων δυνατοτήτων για να ξεπεραστούν. Οι αθλητικογράφοι (άβουλοι ως συνήθως) δεν ζήτησαν διευκρινήσεις για τις δηλώσεις του βοηθού προπονητή της ομόνοιας ενώ οι διοικούντες άρχισαν να διαρρέουν τα παράπονα τους στα πηγαδάκια που στήθηκαν έξω από τα αποδυτήρια. Στα επίσημα θεωρεία με το που συνειδητοποίησαν την τριάρα άρχισαν τα φραστικά ξεσπάσματα με πρωταγωνιστή τον Μιλτιάδη Νεοφύτου.

Με τη λήξη του αγώνα τα αντικείμενα έπεφταν βροχή τραυματίζοντας τον Μοραίς ενώ ο Κόντης πήγε στο νοσοκομείο για ραφές σε σχίσμα ελάχιστα πάνω από το μάτι του από ρήξη αντικειμένου.

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Ομόνοιας και είναι για αυτό που έχουμε καθήκον να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά για να τους αφήσουμε και φέτος να ψάχνουν το λάθος. Η διοίκηση Φοίβου Ερωτοκρίτου έχει καθήκον επίσης να αναδείξει τα αίσχη στα οποία πρωταγωνίστησαν σήμερα παράγοντες, ποδοσφαιριστές και οπαδοί της Ομόνοιας. Όταν λέμε διοίκηση δεν εννοούμε μόνον τον Χατζηλιασή…

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!