Η γνωστή τεράστια πρόκληση

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος καλείται να μπει πλέον η ομάδα μας αφού ο άλλος μεγάλος στόχος για τον ΑΠΟΕΛ είναι η υπεράσπιση του περσινού τίτλου. Ο αγώνας με την Αεκ έχει οριστεί για το βράδυ της Δευτέρας κάτι που επιτρέπει ακόμα λίγες μέρες ξεκούρασης αλλά και καλύτερης προετοιμασίας. Η πιο μεγάλη πρόκληση κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα είναι να ανταποκριθούμε επαρκώς σε πρωτάθλημα και champions league. Πρακτικά αυτό σημαίνει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αλλά και να μαζέψουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε στους εντός έδρας αγώνες μας στο CL.  

Άμεσα συνδεδεμένη με τα πιο πάνω είναι και η ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ με ένα τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή. Το προ διετίας πάθημα πρέπει να μας γίνει μάθημα και η ανάγκη να έρθουν παίκτες επιπέδου των υφιστάμενων δεν μπορεί να θεωρηθεί επιχείρημα για μη ενίσχυση. Ο Γιοβάνοβιτς το παλεύει, ο χρόνος λειτουργεί εις βάρος μας αλλά ελπίζουμε ότι έστω και την υστάτη θα προκύψει ενίσχυση του ρόστερ.

Όσον αφορά τον αγώνα με την Αεκ θεωρείται πολύ πιθανό να δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού το rotation θα ξεκινήσει άμεσα. Ολιβέιρα, Γιάχιτς και Χαραλαμπίδης είναι τρεις παίκτες που χτυπούν με απαιτήσεις την πόρτα της εντεκάδας κάτι που αν γίνει θα δώσει τη δυνατότητα να πάρουν ανάσες οι παίκτες που θα αντικαταστήσουν. Στην περίπτωση των πρώτων δυο το ζητούμενο μετά από δύο σχεδόν μήνες παρουσίας τους στον ΑΠΟΕΛ είναι να δείξουν τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας αλλά και ποιότητας.

Τόσο ο Ολιβείρα όσο και ο Γιάχιτς ήρθαν με την ετικέτα των παικτών που θα μπορέσουν να διεκδικήσουν θέση βασικού κάτι που θα πρέπει να αρχίσουν σιγά σιγά να επιβεβαιώνουν. Ο  προπονητής μας φημίζεται για τη σταδιακή ενσωμάτωση των παικτών αλλά όλα συνηγορούν ότι έφτασε η στιγμή και για τα δυο φετινά αποκτήματα. Εξάλλου ο μόνος τρόπος πλέον για να φορτσάρουν είναι μέσα από τους αγώνες πρωταθλήματος.

Η Αεκ μετά και την πρόκριση της στους ομίλους του Europa League θα έχει και αυτή στο πίσω μέρος του μυαλού της τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που έρχονται. Αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελάσει αφού τη Δευτέρα θα επιβεβαιώσουμε ότι όλοι ψοφούν να έχουν κέρδος απέναντι στον περσινό πρωταθλητή που είναι και πάλι στην ελίτ της Ευρώπης.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!