Η δεύτερη ανάγνωση του προγράμματος

Δεν είμαστε από αυτούς που θα επιχειρήσουν να χρυσώσουν το χάπι και είναι για αυτό που από την πρώτη στιγμή χαρακτηρίσαμε πισωγύρισμα την ισοπαλία με την Ομόνοια που μας έριξε στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την Αελ. Παρόλα αυτά το πρόγραμμα των 10 αγώνων του μίνι πρωταθλήματος όπως έχει διαμορφωθεί για την ομάδα μας ίσως να είναι καλύτερο παρά το να τερματίζαμε στη 2η θέση! Όπως φάνηκε και στον τελευταίο αγώνα δεν ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Ομόνοια και ένας δεύτερος αγώνας με τη συγκεκριμένη ομάδα μέσα σε 4 μέρες δεν θα έδινε αρκετό χρονικό διάστημα κατάλληλης προετοιμασίας.

Τα νέα βαθμολογικά δεδομένα μας στέλνουν την 1η αγωνιστική στο Αμμόχωστος για να αντιμετωπίσουμε τον Ερμή ο οποίος έχει ήδη στρέψει την προσοχή του στο κύπελλο, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Η 2η αγωνιστική είναι σαφώς πιο δύσκολη αλλά το ντέρμπι με τον Απόλλων θα γίνει στο ΓΣΠ οπότε αν θέλουμε να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το πράγμα θα πρέπει να κερδίσουμε την ομάδα της Λεμεσού.

Μέχρι τότε όλοι θα έχουν το χρόνο να καταλάβουν τι εστί Ομόνοια και θα παρουσιαστούν έτοιμοι για τη νέα μάχη της 3ης αγωνιστικής με το παράρτημα του ακελ, στην οποία και πάλι θα είμαστε τυπικά φιλοξενούμενοι.

Θεωρητικά ο πιο εύκολος αγώνας θα είναι στην 4η αγωνιστική όπου θα πάμε στο Παπαδόπουλος για να αντιμετωπίσουμε την αδιάφορη και μισοδιαλυμένη Ανόρθωση. Είναι γνωστό ότι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ όλοι ξεσκίζονται αλλά θεωρούμε ότι θα περάσουμε και αυτή τη φορά.

Η 5η αγωνιστική είναι ορόσημο αφού υποδεχόμαστε την Αελ στο ΓΣΠ και θα πρέπει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα να τους κερδίσουμε αν θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή.

Με αυτή τη σειρά αγώνων ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του μίνι πρωταθλήματος στον οποίο ο ΑΠΟΕΛ καλείται να μαζέψει περισσότερους βαθμούς από την Αελ. Το αν μπορεί ο Απόλλων και ο Ερμής να έχουν βαθμολογικό κέρδος επί της ομάδας του Σοφοκλέους είναι κάτι που θα καθορίσει πολλά.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο επίσης ότι η Ομόνοια θα παίξει το δικό της ρυθμιστικό ρόλο λειτουργώντας ως παρακλάδι της Αελ!

 

1η αγωνιστική

Ανόρθωση – ΑΕΛΑπόλλων – ΟμόνοιαΕρμής – ΑΠΟΕΛ

2η αγωνιστική

Ομόνοια – ΑνόρθωσηΑΕΛ – ΕρμήςΑΠΟΕΛ – Απόλλων

3η αγωνιστική

Ανόρθωση – ΕρμήςΑπόλλων – ΑΕΛΟμόνοια – ΑΠΟΕΛ

4η αγωνιστική

ΑΕΛ – ΟμόνοιαΕρμής – ΑπόλλωνΑνόρθωση – ΑΠΟΕΛ

5η αγωνιστική

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛΑπόλλων – ΑνόρθωσηΟμόνοια – Ερμής

6η αγωνιστική

ΑΕΛ – ΑνόρθωσηΟμόνοια – ΑπόλλωνΑΠΟΕΛ – Ερμής

7η αγωνιστική

Ανόρθωση – ΟμόνοιαΕρμής – ΑΕΛΑπόλλων – ΑΠΟΕΛ

8η αγωνιστική

Ερμής – ΑνόρθωσηΑΕΛ – ΑπόλλωνΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

9η αγωνιστική

Ομόνοια – ΑΕΛΑπόλλων – ΕρμήςΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση

10η αγωνιστική

ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛΑνόρθωση – ΑπόλλωνΕρμής – Ομόνοια

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!