Η δεύτερη ανάγνωση

Η πελώρια νίκη επί του Απόλλωνα δεν πρέπει να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Μια δεύτερη ανάγνωση των όσων είδαμε στον προηγούμενο αγώνα καταδεικνύει ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό συνέβηκε γιατί δεν μπόρεσε να αναπτυχθεί σωστά και να δημιουργήσει αρκετές επικίνδυνες φάσεις ενώ σε έναν ακόμα αγώνα η αμυντική μας γραμμή βρέθηκε εκτεθειμένη. Το ότι διατηρήσαμε το μηδέν παθητικό για τέσσερις συνεχόμενους αγώνες οφείλεται στην επάνοδο του Πάρντο στα στάνταρτ απόδοσης που μας έχει συνηθίσει αλλά και στην αστοχία των αντίπαλων επιθετικών.

Εντοπίζουμε τα πιο πάνω για να αναδείξουμε τη σημασία της βελτίωσης που πρέπει να υπάρχει προκειμένου να κερδίσουμε την μισητή Ομόνοια. Ο ΑΠΟΕΛ επί Φινκ έχει παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο αλλά όπως εντοπίζει και ο ίδιος ο προπονητής μας υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω βελτίωση.

Στο 4-2-3-1 του Φινκ κάποιοι παίκτες έχουν καθοριστικό ρόλο προκειμένου να δουλέψει σωστά η μηχανή. Ο Ντε Βινσέτι σαν ο συνδετικός κρίκος μεσαίας και επιθετικής γραμμής μπορεί και πρέπει να παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια να τροφοδοτηθεί σωστά ο Τζιμπούρ. Είναι επίσης δεδομένο ότι χρειαζόμαστε τα γκολ του Αργεντινού από τη στιγμή που δεν μπορούμε να υπολογίζουμε στους Μαντούκα και Αλωνεύτη.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!