Η διάρκεια ο καλύτερος κριτής

Έχει παρατηρηθεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν μια εξαιρετική εμφάνιση να οδηγεί τους πάντες σε τοποθετήσεις που πολύ νωρίς ανατράπηκαν αφού δεν υπήρχε η σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας μας. Από το πρωί της Δευτέρας βλέπουμε τίτλους όπως «Έδωσε πειστικές απαντήσεις..», « Έδωσαν απάντηση στους επικριτές τους», «Εντυπωσιακή επιβεβαίωση δυνατοτήτων» αφού όλα σχεδόν τα μέσα ενημέρωσης επιλέγουν να παρουσιάσουν με αυτό τον τρόπο την μεγάλη πράγματι νίκη του ΑΠΟΕΛ. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να εξηγήσουμε την ανάγκη οποιουδήποτε μέσου να «παίξει» με τον τίτλο του είτε αυτός αφορά την απόδοση της ομάδας μας, είτε την οποιαδήποτε σίγουρη μεταγραφή.

Είναι αλήθεια ότι πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ υπήρχε πίεση, αγωνία, προβληματισμός ακόμα και μουρμούρα από μια μερίδα οπαδών μας για το αν μπορεί το φετινό ΑΠΟΕΛ να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου χωρίς να έχει ρόλο κυνηγού από τις πρώτες αγωνιστικές. Το αν οι δυνατότητες της ομάδας μας είναι αυτές που θέλουμε όλοι είναι κάτι που θα φανεί σε βάθος χρόνο και οι βαρύγδουπες δηλώσεις μπορεί να κάνουν κακό. Δεν μπορούμε εξάλλου να κρύψουμε το γεγονός ότι έχει γίνει σειρά επικοινωνιακών λαθών τα οποία έφεραν τη διοίκηση σε ρόλο κατηγορούμενου από πολλούς οπαδούς μας, οι οποίοι ίσως να αδικούν και την προσπάθεια της ομάδας και την πίστωση χρόνου που ζητά ο Γιοβάνοβιτς.

Σταθερότητα και ένα καλό σερί είναι η μαγική συνταγή που θα κάνει εχθρούς και φίλους να πειστούν ότι η ομάδα μας και θέλει και μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η εμφάνιση με τη ΑΕΛ έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα αλλά από μόνη της δεν είναι αρκετή. Η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη αφού ο αγώνας στην Πάφου εναντίον της ΑΕΠ είναι υψηλού κινδύνου, ενώ στη συνέχεια έχουμε το ντέρμπι το ποδοσφαιρικό παράρτημα.

Η νίκη επί της ΑΕΛ επανέφερε την ηρεμία και την αισιοδοξία και τίποτα περισσότερο. Παίκτες και τεχνική ηγεσία πρέπει να πεισμώσουν ακόμα περισσότερο έτσι ώστε να κερδίσουν την ΑΕΠ. Σε μια απόφαση που θα επηρεάσει την προσέλευση των οπαδών μας σε τεράστιο βαθμό η εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ αποφάσισε να μεταθέσει τον αγώνα μας στην Πάφο από Σάββατο βράδυ την Κυριακή στις 19.00. Ο λόγος σχετίζεται με τη δυνατότητα αστυνόμευσης και το ότι το Σάββατο ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει στην Πάφο τον ΑΠΟΠ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!