Η διαιτησία και οι νονοί στο επίκεντρο

Τη διαιτησία των δυο αγώνων θεωρούν ως υπαίτιο του αποκλεισμού οι παίκτες μας οι οποίοι στις δηλώσεις τους μετά τον αγώνα, έπνεαν τα μένεα όχι μόνο για τους διαιτητές αλλά και για αυτούς που τους δίνουν εντολές. Από πλευράς Σέρτζιο δεν έγιναν δηλώσεις αφού δεν πήγε στη δημοσιογραφική και στη θέση του παρουσιάστηκε τυπικά ο Ντρακότα (γυμναστής) Οι δηλώσεις των παικτών:

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: «Μας έχουν κλέψει σήμερα. Κάναμε σχεδόν τα πάντα, όμως δεν σκοράραμε . Από εκεί  και  πέρα έχει γίνει κάτι πρωτοφανές. Δεν έζησα ξανά τέτοιο πράγματα. Δεν ξέρω αν θα κοιμηθούν ήσυχα οι διαιτητές. Υπό κανονικές συνθήκες  αυτοί οι διαιτητές θα πρέπει να τιμωρηθούν . Ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες μας στην Ευρώπη. Έχουμε μείνει έξω από τον πιο σημαντικό στόχο της χρονιάς. Δεν μου αρέσει να χάνουμε και να λέω ότι προσπαθήσαμε. Στα δύο παιχνίδια η ομάδα μας έδειξε καλά στοιχεία και ήταν πολύ ανώτερη από τον αντίπαλο. Ο στόχος μας πλέον  είναι να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ. Μπορεί τα χρήματα να είναι λιγότερα σε σχέση με το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ποτέ δεν παίζουμε για τα χρήματα. Είναι μια από τις χειρότερες εμπειρίες που έχω ζήσει».

Ούρκο Πάρντο: «Είδατε τι έγινε στην Κύπρο, είδατε τι έγινε κι εδώ. Δεν κάνει καλό στην ομάδα να μιλάμε τόσο πολύ γι’ αυτά και πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι, όμως, πολύ κρίμα και ντροπή τα όσα συνέβησαν. Όχι μόνο για εμάς. Όχι μόνο για το ΑΠΟΕΛ, αλλά για όλη την Κύπρο. Πλέον, πρέπει να αφοσιωθούμε στους επόμενούς μας στόχους, έστω κι αν κάποιος απ΄ έξω έκανε καλά τη δουλειά του. Είναι κάποιες φορές που όσο κι αν προσπαθήσεις δεν μπορείς να κάνεις πραγματικά τίποτα και είναι υπεράνω των δυνάμεών σου».

Διονύσης Χιώτης: «Είχαμε  πέντε πέναλτι σε δύο παιχνίδια. Αυτό δεν γίνεται. Κάναμε από τις καλύτερες εμφανίσεις μας και δυστυχώς  χάσαμε  την πρόκριση από το καφενείο, που λέγεται Μάριμπορ. Οι δυο διαιτητές είχαν εντολές. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σε ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ. Η ΟΥΕΦΑ δεν είναι τόσο Fair Play, όσο υποστηρίζει» ήταν το σχόλιο του Χιώτη.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!