‎Η διαφορά στο +5

Μετά την χτεσινή απόδραση από το Παπαδόπουλος, ήρθε η σημερινή ήττα του Απόλλωνα από την Άεκ να μεγαλώσει την μεταξύ μας διάφορα με αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ να απολαμβάνει πλέον την κορυφή με 5 βαθμούς μπροστά από τους Λεμεσιανούς. Είναι ξεκάθαρο ότι η επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ στα ντέρμπι με τους χόχους και τους μαθητές δημιουργούν επιπλέον πίεση στον κυριότερο μας αντίπαλο, ο οποίος μετά την στενή νίκη με 1-0 επί της ανόρθωσης σήμερα γνώρισε την συντριβή εκτός έδρας από την Άεκ.

Η ικανότητα του ΑΠΟΕΛ να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει έστω και αν δεν έχει το ιδανικό αγωνιστικό πρόσωπο στο γήπεδο δεν φαίνεται να ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι και αυτό άλλο ένα στοιχείο που ως η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι συμβαίνει έστω και αν δεν το επιδιώκουμε.

Τα δεδομένα, έστω και αν κατά βάθος πιστεύουμε ότι η ομάδα μας δεν έχει πραγματικό αντίπαλο στο πρωτάθλημα δεν αλλάζουν. Μπορεί όλοι μας να αναγνωρίζουμε ότι η ποιότητα του φετινού ροστερ δεν συγκρίνεται με άλλης ομάδας στην Κύπρο, όμως η κούραση, οι τραυματισμοί και η αδυναμία του ΑΠΟΕΛ να φανερώσει τις πραγματικές του ικανότητες συνεχίζει να δημιουργεί μια νευρικότητα και επιφυλακτικότητα ανάμεσα στους οπαδούς μας.

Η ομάδα μας απολαμβάνει από το απόγευμα την άνεση που τις δίνουν οι 5 βαθμοί διάφορα από τον δεύτερο Απόλλωνα. Ευχόμαστε αυτό να αποτελέσει ένα νέο κίνητρο, πάνω στο οποίο θα μπορέσουμε να χτίσουμε για να παρουσιάσουμε ακόμα πιο δυνατοί στην συνέχεια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!