Η διαχείριση της πίεσης

Ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ τόνισε στη τελευταία διάσκεψη ότι η ομάδα πρέπει να συμμετέχει κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκούς ομίλους και κάθε δυο χρόνια σε αυτόν του Champions League προκειμένου να αποφύγει το οικονομικό αδιέξοδο. Οικονομικό αδιέξοδο είναι η προσεκτική διατύπωση της πιθανής χρεοκοπίας.. Στην ίδια σύσκεψη  υπεύθυνος οικονομικών της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ήταν πιο παραστατικός αναφέροντας ότι βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή και διαθέτουμε μόνο μια σφαίρα. Ελπίδα και προσδοκία όλων μας είναι όπως αυτή η σφαίρα βρίσκεται καλά τοποθετημένη σε ένα όπλο βεληνεκούς που αρμόζει στις περιστάσεις. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να προκριθεί στον 4ο προκριματικό του Champions League προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για ισοσκελισμό του ελλειμματικού προϋπολογισμού. Κακώς και επικίνδυνα πολλοί οπαδοί μας θεωρούν δεδομένη την πρόκριση στα play offs ενώ υπάρχουν και αυτοί που η έγνοια τους είναι να γίνει σωστή διαχείριση των εκατομμυρίων των ομίλων του Champions League αυτή τη φορά. Είναι αυτοί που θεωρούν ότι έχουν καθήκον να προκριθούμε!

Οι οικονομικές προεκτάσεις της πιθανής πρόκρισης ή αποκλεισμού δημιουργούν πίεση σε όλους όπως επίσης και ο αγωνιστικός προγραμματισμός της ομάδας που για την πλειοψηφία του κόσμου δεν ήταν ο αναμενόμενος όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα του.

Η διαχείριση αυτής της πίεσης θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το αν θα μπορέσουμε να περάσουμε με επιτυχία τον 3ο προκριματικό, από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθούν πάρα πολλά όσον αφορά την ομάδα μας.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!