Η διαχείριση του πήχη των προσδοκιών

Το περασμένο Σάββατο διέρρευσε το όνομα του Ντιάφρα Σάκχο το οποίο μετά την παρέλευση 48 ωρών επιβεβαιώθηκε ότι ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Η διοίκηση Πετρίδη και πιο συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι προγραμματισμού έπεσαν στην παγίδα του μάνατζερ που τον πρότεινε νομιζόμενοι ότι υπήρχε ρεαλιστική πιθανότητα να έρθει ο συγκεκριμένος παίκτης στην Κύπρο Τις τελευταίες μέρες γίνονται ολοένα και περισσότερο αναφορές στην περίπτωση του Τζιμπούρ ο οποίος πράγματι είναι ένας από τους επιθετικούς που βρίσκονται στο short list του Δώνη. Όπως και στην περίπτωση του Σάκχο οι διοικούντες off the record επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον γεγονός που κρύβει πολλές παγίδες.

Η μεγαλύτερη από όλες είναι αυτή των προσδοκιών του κόσμου που ανυπομονεί να δει την ομάδα να ενισχύεται όχι μόνο άμεσα αλλά και με έναν επιθετικό που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Σάκχο κρίθηκε ως τέτοιος αλλά πιθανότητα να μην έμαθε ποτέ ότι ο ΑΠΟΕΛ του έστειλε υπογεγραμμένο συμβόλαιο!

Η περίπτωση Τζιμπούρ είναι διαφορετική αλλά και αυτή με τις δικές της αντικειμενικές δυσκολίες. Και αν ακόμα οι υπεύθυνοι έκριναν ότι μπορούν να διαχειριστούν τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Αλγερινού, το οικονομικό είναι ένα θέμα που πρέπει να κρατά τους πάντες σε πισινή.

Ο 30χρονος παίκτης ανήκει στην Νότιγχαμ Φόρεστ και οι ετήσιες του απολαβές ξεπερνούν τις 800 χιλιάδες ευρώ. Η αγγλική ομάδα δεν τον υπολογίζει αλλά δεν πρόκειται να τον δώσει σε ομάδα που δεν είναι διαθετημένη να καλύψει ένα σημαντικό μέρος των απολαβών του. Είναι δεδομένο ότι γίνονται επαφές τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα του αλλά η υπόθεση δεν είναι καθόλου εύκολη.

Προσοχή λοιπόν γιατί ενώ σωστά μπαίνει ψηλά ο πήχης των προσδοκιών και από την ίδια τη διοίκηση οι διαρροές περιπτώσεων που στο τέλος ναυαγούν πιθανών να μεγαλώσει την πίεση και να φέρει μουρμούρα αν η τελική επιλογή κριθεί κατώτερη αυτών που δεν ήρθαν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!