Η διαχείριση των κίτρινων καρτών

Με τους μισούς παίκτες της μεσοαμυντικής μας γραμμής να βρίσκονται στο όριο τιμωρίας λόγω κίτρινων καρτών αναπόφευκτα τίθεται το ερώτημα αν υπάρχει η πολυτέλεια να προσέξουν οι παίκτες αυτοί προκειμένου να είναι παρών και στον αγώνα τον Απόλλωνα. Αναφερόμαστε στους Αμορίν Σέρτζιο, Μοράις και Βινίσιους οι οποίοι αν δεχτούν κάρτα χάνουν τον επόμενο αγώνα! Είμαστε αναγκασμένοι να θυμίσουμε ότι οι Ολιβέιρα, Σέρτζιο και Μοράις δέχτηκαν αρκετές κάρτες στη φετινή χρονιά, αποτέλεσμα της αχρείαστης και αδικαιολόγητης νευρικότητας που τους χαρακτήριζε σε πολλούς αγώνες.

Η ομάδα μας δίνει σήμερα τον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς μέχρι τον επόμενο και δεν υπάρχει η πολυτέλεια για τον οποιοδήποτε να επηρεαστεί αρνητικά σκεπτόμενος ότι δεν πρέπει να δεχτεί κάρτα.

Ο Δώνης ξέρει ότι δεν μπορεί να απαιτήσει από τους παίκτες του να προσέξουν και το ζητούμενο είναι αν ο ίδιος διαφοροποιήσει την εντεκάδα έχοντας ως κριτήριο να προστατέψει κάποιον ή κάποιους παίκτες. Είναι ένα ακραίο σενάριο το οποίο όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί. Σκεφτείτε για παράδειγμα τι πρόβλημα θα δημιουργηθεί αν 2-3 από τους προαναφερθέντες δεχτούν κάρτα και απουσιάσουν από τον επόμενο αγώνα της χρονιάς!

Ο Κακά είναι παραπάνω από έτοιμος και από τη στιγμή που ήταν υποψήφιος για τον αγώνα με τον Ερμή το ίδιο μπορεί να θεωρηθεί και σήμερα. Ο Αρτυματάς έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει αλλά η απόφαση να σπάσει το δίδυμο Μοράις – Βινίσιους είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Για να δούμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!