Η δική μας αντοχή

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αρκετές φορές διατύπωσε την άποψη ότι ένα από τα χαρακτηριστικά της φετινής ομάδας είναι ότι άντεξε στην πίεση. Το γεγονός ότι η ομάδα μας βρισκόταν πίσω στη βαθμολογία για αρκετό καιρό, αλλά κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή και να διατηρεί μια διαφορά +6 από την δεύτερη ανόρθωση, είναι σίγουρα μια απόδειξη του ότι η νέα ομάδα που χτίστηκε έχει άντερα. Από την άλλη, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δοκιμάζει τις δικές του αντοχές εδώ και καιρό.  Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, ο γελοίος αποκλεισμός από την αελ στο κύπελλο, η αστάθεια στην απόδοση της ομάδα μας, οι απανωτές τιμωρίες κεκλισμένων, η αναποφασιστικότητα της διοίκησης  να βάλει ένα τέλος στο άναμμα φωτοβολίδων και η αδυναμία στις τελευταίες δύο αγωνιστικές  να βάλουμε την σφραγίδα μας στον φετινό τίτλο, είναι αναμφίβολα σοβαροί και μεγάλοι παράγοντες που τεστάρουν το κράμα που είναι φτιαγμένος ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ.

Η φετινή πορεία προς τον τίτλο περνά μέσα από συμπληγάδες. Φαίνεται ότι ο περισσότερος κόσμος του ΑΠΟΕΛ το έχει αποδεχτεί και μη έχοντας άλλη επιλογή στηρίζει δυναμικά την ομάδα μας για να τελειώσει επιτυχημένα μια παράξενη χρονιά.  Η υπομονή των οπαδών μας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και αυτό είναι προς τιμήν όλων. Το πάθος της κερκίδας τις τελευταίες αγωνιστικές, φανερώνει την ανάγκη των οπαδών μας να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και με επιτυχία η χρονιά.

Όσοι ζουν και αναπνέουν ΑΠΟΕΛ κάθε δευτερόλεπτο, γνωρίζουν την μεγάλη υπέρβαση που χρειάζεται για να παραμείνεις αφοσιωμένος στον στόχο. Χωρίς άλλα αποθέματα υπομονής αλλά παράλληλα χωρίς καθόλου διάθεση για αυτοκτονία, ο κόσμος δεν είναι διαθεμένος να χάσει το πρωτάθλημα αυτό.

Ο  κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη αυτό το πρωτάθλημα όσο και οι υπόλοιποι στον ΑΠΟΕΛ. Αφού αντέξαμε μέχρι σήμερα ας κάνουμε ακόμα μια υπέρβαση στις επόμενες αγωνιστικές έτσι ώστε να κλειδώσουμε επιτέλους το πρωτάθλημα μιας χρονιάς που αλλιώς την περιμέναμε να εξελιχτεί, αλλιώς εξελίχτηκε  αλλά ο τελικός στόχος παρέμεινε ο ίδιος. Υπομονή και επιμονή για ακόμη μερικές βδομάδες. Το χρωστούμε στον ΑΠΟΕΛ αλλά και στους εαυτούς μας.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!