Η εκδίκηση του Τράττου

Παρόλο που έχουν μεσολαβήσει αρκετές ώρες από τον αγώνα του Σαββάτου εξακολουθούμε να θεωρούμε ότι ο Τράττος απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο επικίνδυνος είναι για την ομάδα μας. Ο εν λόγω διαιτητής φρόντισε με τον τρόπο που τον δίδαξε ο Καπιτανής να αδικήσει την ομάδα μας και εκμεταλλευόμενος το τελικό αποτέλεσμα να νιώθει και δυνατός.  Επιχειρώντας κάποιος να σκιαγραφήσει τον άνθρωπο Τράττο πρέπει να λάβει υπόψη ότι πρόκειται για ανασφαλή άτομο που μέσω της δύναμης που το δίνει η σφυρίχτρα προσπαθεί να τιμωρήσει αυτούς που τον υποτιμούν και να ανταμείψει τους χειροκροτητές του. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η «απάντηση» τους στο «Τράττο δ…ε π……ς γιε» ήταν να ανακαλύψει φαουλ στη φάση του 44 λεπτού όπου ο Αλμέιδα θα έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Γιωργαλλίδη. Η συγκριμένη φάση ήταν η πιο ξεκάθαρη αφού υπήρξαν και άλλες όπου επιχείρησε να γίνει ο πρωταγωνιστής του αγώνα ασκώντας ψυχολογική πίεση στους παίκτες μας. 

Ο Μοράις του έδωσε την καλύτερη αφορμή στις καθυστερήσεις για να τους δείξει την απευθείας κόκκινη ενώ στο φύλλο αγώνος έγραψε με ευχαρίστηση όλα όσα πρέπει για να μην αφήσει περιθώριο επιείκειας στη δικαστική.

Παρασκηνιακά εικάζεται ότι ο Τράττος ήθελε να στείλει γέφυρες επικοινωνίας και μεταμέλειας προς την Αελ, λόγω της γνωστής τους κόντρας. Δεν το λέμε εμείς για να θεωρηθούμε φαντασιόπληκτοι αλλά  άτομα της διοίκησης που ασχολούνται με το θέμα αφού κρίνουν ότι ο κκέλης ήθελε με το δικό του τρόπο να βοηθήσει την Αελ να τελειώνει με την υπόθεση πρωτάθλημα από την προτελευταίο αγωνιστική.

Η καταγγελία του είναι κατά την άποψη μας απαραίτητη αλλά όπως γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με το θέμα, αυτή γίνεται για επικοινωνιακούς περισσότερο λόγους. Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον πρόεδρο που χειρίζεται θέματα διαιτησίας και ΚΟΠ είναι ότι συγκεκριμένοι διαιτητές που ορίστηκαν φέτος έδειξαν σαφέστατη πρόθεση να αδικήσουν την ομάδα μας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!