Η εκκρεμότητα για τον 3ο τερματοφύλακα

Μπορεί να μην υπήρξε επίσημη ανακοίνωση αλλά η ανανέωση της συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Κίσσα θεωρείται δεδομένη έτσι έκλεισε θετικά και αυτό το θέμα όσον αφορά τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές. Ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν ο πιο χαμηλόμισθος στο φετινό ρόστερ οπότε μια μικρή αύξηση κρίθηκε λογική στη συγκεκριμένη περίπτωση κάτι που ικανοποίησε και τον ίδιο. Η μοναδική εκκρεμότητα πλέον αφορά τη θέση του τρίτου τερματοφύλακα. Όπως είναι γνωστό έχει λήξει και το συμβόλαιο με τον Πάνο Κωνσταντίνου και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει οποιεσδήποτε ουσιαστικές κινήσεις για ανανέωση της συνεργασίας και με αυτόν. Η στάση αυτή ίσως να φανερώνει και τις όποιες σκέψεις γίνονται ακόμα από πλευράς τεχνικής ηγεσίας όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα. Εδώ και μήνες κυκλοφορεί μέσω διαφόρων δημοσιευμάτων η πρόθεση του Γιοβάνοβιτς να προχωρήσει στην ουσιαστική ενίσχυση. Ως τέτοια θεωρείται η απόκτηση ενός τερματοφύλακα που να μπορεί αν χρειαστεί να σταθεί με αξιώσεις κάτω από τα δίκτυα σε ευρωπαϊκό ή εγχώριο αγώνα. Ο Πάνος Κωνσταντίνου είναι πρακτικά η 3η επιλογή και είναι στο ρόστερ για να ικανοποιεί τον κανόνα των 9 Κυπρίων.

Το οικονομικό αλλά και η άποψη ότι αν δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στον Κίσσα ίσως αποδειχτεί τερματοφύλακας πρώτης επιλογής φαίνεται να είναι οι λόγοι που και φέτος θα αρκεστούμε σε μια συμπληρωματική λύση, όποια και αν είναι αυτή.

Σημαντική με το γενικότερο κεφάλαιο τερματοφυλάκων θεωρείται και η απόφαση που θα παρθεί για τον νέο προπονητή του. Ο Μιχαήλοβιτς κρίθηκε ως ανεπαρκής αφού στον ένα χρόνο που ήταν στον ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να πείσει τον Γιοβάνοβιτς να του προσφέρει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά. Για τον Στρακόσια παρόλο έπαιξε το όνομα του φαίνεται να υπήρχε τέτοια πρόθεση από πλευράς διοίκησης αλλά ο ίδιος προτιμά τον Πανιώνιο όπου έχει αυξημένα καθήκοντα.

Αυξάνονται και πληθύνονται

Η κυπελλούχος ομόνοια με εντολές εκ των άνωθεν προσπαθεί να τουρκοποιηθεί πλήρως…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!