Η εξάρτηση στον Αλωνεύτη

Όπως είναι φυσικό στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ παίζει έντονα η επιστροφή του Αλωνεύτη στο αρχικό σχήμα ενόψει του αγώνα με τη Σαλαμίνα. Η απόφαση του Δώνη να δώσει ανάσες στον ελαφρά τραυματία παίκτη μας στον αγώνα με την Αεκ  επιβεβαίωσε την ανησυχητική εξάρτηση της ομάδας στον Αλωνεύτη. Σε συνδυασμό και με τη γενικότερη παρουσία της ομάδας μας στο ΓΣΖ έγινε ξεκάθαρο ότι η παρουσία του συγκεκριμένου παίκτη δίνει στην ομάδα τη δημιουργικότητα και ζωντάνια που χρειάζεται η μεσοεπιθετική μας γραμμή. Ο Αλωνεύτης λοιπόν θα επανέλθει εσπευσμένα στην εντεκάδα έτσι ώστε να ηγηθεί της προσπάθειας για να έρθουν τα γκολ. Η ελπίδα όλων είναι ότι αυτό θα συμβεί και μετά από τις δυο συνεχόμενες ισοπαλίες η ομάδα θα μπορέσει να κερδίσει .

Ότι και αν συμβεί όμως στον αγώνα με τη Σαλαμίνα, το ζητούμενο είναι να υπάρξουν ουσιαστικές βοήθειες αφού ο Αλωνεύτης δεν μπορεί να τραβήξει το κουπί μόνος του όλη τη χρονιά. Εδώ και μήνες περιμένουμε τη βελτίωση συγκεκριμένων παικτών όπως οι Χαραλαμπίδης και Μαντούκα ενώ είναι δεδομένο ότι η μη σταθερότητα του Μοράις επηρεάζει αρνητικά όλη την ομάδα.

Ο Δώνης δοκιμάζει πολλά και διάφορα χωρίς να έχει πειστεί και πλέον αναμένει και αυτός με αγωνία την προσθήκη του Ντε Βινσέτι ελπίζοντας ότι ο Αργεντινός θα έχει καταλυτικό ρόλο βοηθώντας και τους υπόλοιπους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!