Η εξήγηση στο μυστήριο Ντε Βινσέτι

Είναι γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν ότι ο Ντε Βινσέτι διανύει μια παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος. Η απόδοση του Αργεντινού μεσοπειθετικού είναι τόσο φτωχή τους τελευταίους 2.5 μήνες που δίνει αφορμή για όλων των ειδών σχόλια και ερμηνείες από όσους επιχειρούν να δώσουν εξηγήσεις για το μυστήριο. Πρόκειται για μυστήριο αφού είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να δώσει μια εξήγηση στο γιατί ο παίκτης που βλέπαμε πέρσι να κάνει σε αρκετούς αγώνες τη διαφορά φέτος αδυνατεί να κάνει τα απολύτως απαραίτητα. Αναπόφευκτα η συζήτηση ανάμεσα στους οπαδούς μας οδηγείται και στο τεράστιο κόστος απόκτησης του αλλά και στο κατά πόσο ήταν σωστή η απόφαση που πάρθηκε το καλοκαίρι.

Το δεδομένο είναι ότι ο Ντε Βινσέτι δεν ξέχασε την μπάλα που ξέρει. Το πόση μπάλα ξέρει και αν πρέπει να κουβαλά το βάρος της απόσβεσης του κόστους της μεταγραφής είναι κάτι που δεν πρέπει να μας παρασύρει σε λάθος δρόμο.

Μετά τον αγώνα με τη Δόξα ο Πετεβίνος κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα και η τοποθέτηση του «φωτογραφίζει» σε μεγάλο βαθμό και την εξήγηση πίσω από το μυστήριο. Ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας ανέφερε ότι «είναι θέμα ψυχολογίας και ρυθμού για τον Αργεντινό». Αν και η τοποθέτηση μπορεί να κριθεί ως γενική και αόριστη δεν πρέπει να απαιτούμε κάτι περισσότερο από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντε Βινσέτι είναι εδώ και καιρό μαγκωμένος. Το πρόβλημα είναι στο μυαλό και όχι στα πόδια ή τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του παίκτη, αφού οι όποιες σκέψεις του τον εμποδίζουν από το να είναι αυτός που θέλει μέσα στο γήπεδο.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι πρόκειται για έναν 24χρονο Αργεντινό που ζει μόνος του στην Κύπρο και που προφανώς χρειάζεται στήριξη από όλους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Τόσο η διοίκηση όσο και ο Δώνης που σίγουρα γνωρίζουν πολύ περισσότερα για το θέμα πρέπει να κάνουν κάτι περισσότερο από όσα έκαναν μέχρι σήμερα ενώ και οι συμπαίκτες του μπορούν να βοηθήσουν.

Οι οπαδοί μας με τη σειρά τους πρέπει να κάνουν ακόμα λίγη υπομονή αφού οι δυσφορία έως και γιούχα μετά από κάθε του λάθος σίγουρα κάνει πιο δύσκολη την κατάσταση.

Τέλος χωρίς προσπάθεια από το ίδιο τον Ντε Βινσέτι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε ουσιαστικό βαθμό.

Σχετικό θέμα

03.10 – Μας λείπει ο καλός Ντε Βινσέτι

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!