Η εξήγηση του κόσμου

Περισσότερα από χίλια άτομα συμμετείχαν στη τελευταία δημοσκόπηση της ιστοσελίδας μας η οποία καλεί τους προβληματισμένους οπαδούς μας να δώσουν τη δική τους εξήγηση για την ανικανότητα της ομάδας να κερδίσει τους αγώνες με τις «εύκολες» ομάδες. Η πλειοψηφία τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ την άποψης ότι η απόδοση και οι ικανότητες των παικτών μας είναι ο σημαντικότερος λόγος. Το ποσοστό αυτών φτάνει στο 50% και σε μεγάλο βαθμό αποτυπώνει την τάση που επικρατεί. Σίγουρα η παράμετρος των ικανοτήτων των παικτών είναι κάτι που πρέπει να αξιολογηθεί από διοίκηση και τεχνική ηγεσία. Ο Τάκης Αντωνίου ίσως και για σκοπούς εντυπώσεων άφησε να νοηθεί ότι η απόδοση του τελευταίου αγώνα θα επηρεάσει τις αποφάσεις ενόψει της επικείμενης μεταγραφική περιόδου. Η πραγματικότητα είναι ότι κάποιοι παίκτες δεν ικανοποιούν αλλά το ενδεχόμενο αποδέσμευσης τους δεν εξετάζεται. Και αυτό γιατί αν προκύψει κάτι δεν θα είναι για παίκτες που έχουν αξιόλογο χρόνο συμμετοχές αλλά για κάποιους που βρίσκονται μεταξύ πάγκου και κερκίδας.

Η δεύτερη εξήγηση-άποψη των ερωτηθέντων με ποσοστό 20% είναι η υποτίμηση ως ο κύριος λόγος των αποτελεσμάτων. Η άποψη ότι οι παίκτες μας αγωνίζονται διαφορετικά στα ντέρπι από ότι στους υπόλοιπους αγώνες, γεγονός που στο τέλος της ημέρας οδηγεί σε βαθμολογικές απώλειες δείχνει να είναι ακόμα μια παράμετρος του όλου σκηνικού. Και σε αυτή την περίπτωση οι ευθύνες δεν βαραίνουν μόνο τους ποδοσφαιριστές εκτός και αν διοίκηση και τεχνική ηγεσία είναι σε θέση να πείσουν ότι έκαναν τα πάντα για να αποβάλλουν τον εφησυχασμό.

>

Με ποσοστό 10% ατυχία ευθύνεται περισσότερο για τις ισοπαλίες και την ήττα. Το ποσοστό αυτό επιβεβαιώνει την κουλτούρας των οπαδών μας οι οποίοι δεν έμαθαν ούτε θα μάθουν να στηρίζονται σε αστάθμητους παράγοντες για να εξηγήσουν την επιτυχία ή αποτυχία του ΑΠΟΕΛ. Μπορεί λοιπόν να αξίζαμε την ισοπαλία με την Αλκή και να χάσαμε πέναλτι στις καθυστερήσεις με την ΑΠΕΠ αλλά αυτό δεν σημαίνει ατυχία για τη συντριπτική πλειοψηφία.

Η συνέχεια όπως πάντα μετά από απρόσμενες απώλειες είναι αγχώδης και επιβάλλει επιστροφή στις νίκες. Όλοι στον Αρχάγγελο αντιλαμβάνονται την ανάγκη αυτή και όλοι αναμένουμε να δούμε την εικόνα που θα παρουσιάσουν στον αγώνα με τη Δόξα.

ΠΑΡΤΥ ΑΠΟΕΛ ΞΕΝΙΤΙΑΣ

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ Η.Β, ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
προσκαλεί τους απανταχού ΑΠΟΕΛιστες
στο χριστουγεννιάτικο μας party
που θα λάβει χώραν στις 23/12/2008
στην Μουσική Σκηνή
Καλλιπόλεως 4
28ης Οκτωβρίου, Έγκωμη, Λευκωσια

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 euro
Πληροφορίες και κρατήσεις: 99 82 18 65

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!