Η εξαίρεση Σόουζα δεν διαφοροποιεί τον κανόνα

Ο Έλντερ Σόουζα έκανε την μεγάλη ανατροπή. Είχαμε γράψει και προ μηνός ότι δύσκολα θα γινόταν μεταγραφική κίνηση τον Ιανουάριο και συνδέσαμε το ενδεχόμενο πραγματοποίησης, μόνο αν έφευγε κάποιος βασικός ποδοσφαιριστής. Ο Ιβάν όμως ανέτρεψε την πρόβλεψη αφού αποφάσισε σε ανύποπτο χρόνο να διώξει μια ρεζέρβα όπως ήταν ο Μπελαίτ για να φέρει ένα έτοιμο και καλά γνώριμο του ποδοσφαιριστή. Όταν κάναμε την πρόβλεψη για μη πραγματοποίηση μεταγραφής, την είχαμε στηρίξει στην εκτίμηση που λέει ότι διαθέτουμε πλήρες και ικανό ρόστερ. Την ίδια άποψη εκφράζουμε ξανά σήμερα. Δεν πρέπει άλλωστε να μηδενίζουμε την ομάδα ακόμα και αν δεχτήκαμε τη γελοία ήττα από την Αλκή. Η μεταγραφή Έλντερ Σόουζα, έγινε γιατί έτσι έκρινε ο προπονητής μας.

Μέχρι εκεί όμως θα μείνουμε και πολύ καλά κάνουμε. Αφού δεν φεύγει άλλος ποδοσφαιριστής, είτε γιατί είναι μεγάλο το κόστος αποζημίωσης ( περίπτωση Σολάρι), είτε γιατί δεν ήρθε καμιά πρόταση από το εξωτερικό, τότε πρέπει να αποδεχτούμε την πραγματικότητα και να συμφωνήσουμε με τη γενικότερη άποψη για την ομάδα μας.

Μπορεί για κάποιους να φαίνεται σκληρό και ακραίο αλλά δεν παύει από το να είναι η αλήθεια. Έχουμε λοιπόν και λέγουμε. Είναι αδιανόητο με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχουμε , να απαιτήσει ο Γιοβάνοβιτς άλλη μεταγραφή για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Μιλάμε για ένα πανίσχυρο ρόστερ, ακριβοπληρωμένο αλλά απόλυτα ικανό να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θα πρόκειται για μεγάλη αποτυχία αν το Μάιο δεν τα καταφέρει αυτή η ομάδα.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια Ομόνοια, την οποία νικήσαμε με συνοπτικές διαδικασίες και με πολλές απουσίες στον αγώνα του πρώτου γύρου. Αντιμετωπίζουμε μια Αελ που μάλλον θα επιβεβαιώσει ότι στα δύσκολα θα κλατάρει και μια Ανόρθωση που όσο και αν την σπρώχνουν δεν δείχνει να μπορεί να απειλήσει τον ΑΠΟΕΛ. Έστω λοιπόν και αν σήμερα είναι η Ομόνοια στην κορυφή είναι η απόδοση της δική μας ομάδα που θα κρίνει τον πρωταθλητή..

Ελπίζουμε ότι η απόφαση Γιοβάνοβιτς να αποκτηθεί ο Πορτογάλος με κόστος περίπου 90 χιλιάδες ευρώ θα δικαιολογηθεί από την απόδοση του ποδοσφαιριστή. Ελπίζουμε ακόμα να επιστρέψει ο Αλμέιδα γερός και δυνατός και δεν θέλουμε καμιά άλλη ενίσχυση. Παρά μόνο όρεξη στο γήπεδο και συνέπεια. Είτε με την Αλκή, είτε με την Ομόνοια τίποτε δεν πρέπει να αλλάξει.

Καλούμε το πληρέστερο και πιο ακριβοπληρωμένο ρόστερ ποδοσφαιριστών και προπονητών να βρουν τον τρόπο να ξαναπιάσουμε κορυφή, χωρίς να υπάρχει απαραίτητα η ανάγκη απόκτησης άλλου ποδοσφαιριστή.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!