Η επιβεβαίωση της ανάγκης;

Μπορεί η ομάδα μας να πραγματοποίησε 8 συνολικά μεταγραφές αλλά ο κόσμος θεωρεί ότι υπάρχει ακόμα η ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση. Αυτό προκύπτει μέσα από το τελευταίο γκαλoπ του site μας στο οποίο έχουν λάβει μέρος περισσότερα από 1200 άτομα εκ των οποίων μόνο το 12% θεωρεί ότι δεν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον ενίσχυση. Θέλοντας να εντοπίσουμε τις συγκεκριμένες ανησυχίες-ανάγκες που θεωρεί ο κόσμος ότι δεν έχουν αντιμετωπιστεί μέσα από τις μεταγραφές, βλέπουμε ότι η θέση του αριστερού μπακ είναι η πλέον επίμαχη. Το 53% των συμμετεχόντων θεωρεί ότι ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Είναι ίσως η πιο χαρακτηριστική περίπτωση όπου οι αριθμητικές επιλογές δεν φέρνουν την ποιοτική ενίσχυση που αναμένουν οι απαιτητικοί οπαδοί μας.

Είναι γεγονός ότι οι Κλουκόφσκι και Αλεξάνδρου αντιμετώπισαν σοβαρές δυσκολίες πέρσι αγωνιζόμενοι στο αριστερό άκρο της άμυνας και οι περισσότεροι ανέμεναν ότι ο Σέρτζιο θα αντιμετώπιζε ριζικά το πρόβλημα. Αν και στο πλάνο του ήταν η ενίσχυση στο αριστερό άκρο στην πορεία οι προτεραιότητες του άλλαξαν με αποτέλεσμα να μην γίνει κάποια προσθήκη. Αυτό όμως δεν ανέτρεψε την άποψη της πλειοψηφίας των οπαδών μας που θεωρεί ότι λείπει η ποιότητα στο αριστερό άκρο.

Καθόλου αμελητέο δεν μπορεί να θεωρηθεί το 31% των ατόμων που θεωρούν ότι ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση. Μπαίνοντας στη διαδικασία να ερμηνεύσουμε το σκεπτικό τους θα λέγαμε ότι η παρουσία των Μπουντιμίρ και Σιέριντας ως τους κλασσικούς επιθετικούς δεν εξασφαλίζει τον αριθμό των τερμάτων που πρέπει να σκοράρει η ομάδα μας. Πρόκειται για παίκτες που ιστορικά δεν σκοράρουν συχνά ενώ ούτε η προσθήκη του Γκονσάλβες φαίνεται να λειτούργησε καθησυχαστικά για την μερίδα αυτή των οπαδών μας.

Το γήπεδο είναι ο καλύτερος καθρέφτης και σύντομα θα αρχίσουμε να βλέπουμε τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου ΑΠΟΕΛ. Ελπίδα όλων είναι παίκτες όπως ο Κλουκόφσκι να διαψεύσουν τους επικριτές τους ή και η ομάδα σαν σύνολο να καλύψει τα όποια κενά υπάρχουν σε μεμονωμένες θέσεις.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!