Η επιβεβαίωση της νέας κόντρας

Μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε και βιώσαμε την κόντρα Ποταμίτη – Ερωτοκρίτου. Πλέον και με τη σχεδόν βέβαιη εκλογή του Πετρίδη στην προεδρία της εταιρείας θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τη συνέχιση της κόντρας με αλλαγή ενός προσώπου. Η πρόθεση για υποβολή υποψηφιότητας όπως εκφράστηκε μέσω ανακοίνωσης από πλευράς της διοίκησης του σωματείου γίνεται γιατί ο Ποταμίτης δεν εγκρίνει την ηγετική ομάδα της υποψήφιας διοίκησης Πετρίδη. Είναι τόση μάλιστα η αντίθεση του που προκειμένου να αποκτήσει έρεισμα η υποψηφιότητα του σωματείου προτείνει την παραμονή του Φοίβου Ερωτοκρίτου σε ένα διοικητικό σχήμα που θα αποτελείται και από τα 34 άτομα που διοικούν σήμερα το σωματείο.

Το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ μετά την 4η Δεκεμβρίου είναι να μπορέσει να προχωρήσει με την όσο δυνατό μεγαλύτερη ενότητα και να προσπαθήσει να διαχειριστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Τα αγωνιστικά και οικονομικά ελλείμματα είναι τέτοια που κάνουν δύσκολη την επόμενη μέρα και χωρίς αμφιβολία η συνέχιση της κόντρας σωματείου – εταιρείας δεν θα βοηθήσει.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ποταμίτης έχει ισχυρές απόψεις για το πώς πρέπει να διοικείται η εταιρεία ΑΠΟΕΛ για αυτό και οι συχνές παρεμβάσεις του. Επί της ουσίας δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφωνία μεταξύ των Πετρίδη και Ποταμίτη αφού το πλάνο του πρώτου ήταν γνωστό και αποδεκτό από τον δεύτερο. Το γιατί ο πρόεδρος του σωματείου διαφοροποίησε τη στάση του το τελευταίο 15νθήμερο είναι κάτι που γνωρίζει ο ίδιος.

Σε κάθε περίπτωση είναι εμφανές ότι τα δύσκολα για τον ΑΠΟΕΛ αρχίζουν μετά την 4η Δεκεμβρίου.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!