Η επιθετική δυστοκία με αριθμούς

Ο Δώνης δοκιμάζει πολλά και διάφορα προκειμένου να βρει τις λύσεις έτσι ώστε να έρθουν τα γκολ που μας λείπουν. Ακόμα και επί Δώνη η παραγωγικότητα της ομάδας μας δεν είναι η καλύτερη δυνατή γεγονός που φανερώνει ότι τα προβλήματα είναι βαθύτερα. Το ήμισυ του φετινού προβλήματος (το άλλο αφορά την άμυνα) επιβεβαιώνεται και μέσα από τα γκολ που πετυχαίνει η ομάδα μας. Στους 4 αγώνες πρωταθλήματος υπό την ευθύνη του Δώνη ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε 4 τέρματα. Ερμής – ΑΠΟΕΛ 0-2 ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 1-0 (Αμορίν) Απόλλων – ΑΠΟΕΛ 2-0 ΑΠΟΕΛ – Αλκή 3-0 (Μπουντιμίρ 2, αυτογκόλ)

Αν αναλογιστούμε ότι τρία από τα τέσσερα τέρματα ήρθαν στον αγώνα απέναντι στη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχει θέμα αλλά και δυνατότητες βελτιώσεις. Αυτό είναι που επιχειρεί να πετύχει ο Δώνης δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα με σημαντικότερη καινοτομία τη χρησιμοποίηση του Αλωνεύτη ως δεύτερου επιθετικού.

Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε ουσιαστική βελτίωση και είναι για αυτό που το διάστημα της διακοπής θεωρήθηκε ως μια καλή ευκαιρία για να δουλέψουν ακόμα περισσότερο στον Αρχάγγελο. Πρακτικά η ομάδα έχει ανάγκη να έρθουν γκολ από τους μεσοεπιθετικούς αφού η βοήθεια που θα έχουμε από τους Σιέρινταν και Μπουντιμίρ θα είναι περιορισμένη.

Η προσοχή και το βάρος πέφτει στον Μαντούκα πρωτίστως αλλά και στον Χαραλαμπίδη. Πρόκειται για παίκτες που μπορούν να τελειώσουν φάσεις και τα γκολ των οποίων βοήθησαν την ομάδα τα τελευταία χρόνια.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!