Η επιστροφή του Αντωνιάδη

Μπορεί ο Δώνης να μην υπολογίζει τον Αλωνεύτη όσον αφορά το αρχικό σχήμα αλλά είδε με ικανοποίηση τους υπόλοιπους που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών να προπονούνται κανονικά τις τελευταίες μέρες. Μια σημαντική προσθήκη – επιστροφή που θα έχει ο ΑΠΟΕΛ ενόψει της μεγάλης μάχης της Παρασκευής είναι ο Αντωνιάδης. Το 90 λεπτό του παίκτη στον αγώνα της Κύπρου επιβεβαίωσε ότι είναι έτοιμος για τα πιο δύσκολα και σίγουρα η προσθήκη του είναι σημαντική. Ο Αντωνιάδης που τραυματίστηκε στις 21 Οκτωβρίου στον αγώνα με την Παρί θα επιστρέψει μετά από ένα μήνα και μέσα από αυτήν προσδοκούμε ότι η ομάδα θα μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα. Και αυτό γιατί μπορεί να διαθετούμε την καλύτερη άμυνα αλλά όπως φάνηκε ούτε ο Ρίισε αλλά ούτε και ο Ιωάννου ήταν έτοιμοι να δώσουν τις λύσεις που δίνει ο Αντωνιάδης.

Ο προπονητής μας έχοντας στη διάθεση του και τους Αμορίν και Βινίσιους θα προσβλέπει σε μια πολύ καλή μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας που θα αποτελέσει τη βάση για να κερδίσουμε τον Απόλλων.

Δεν αρκεί όμως αυτό αφού θα χρειαστεί και να λειτουργήσει σωστά το μεοεπιθετικό κομμάτι που για πολλούς είναι το αδύνατο μας σημείο. Η δυσκολία να πάει η μπάλα με προϋποθέσεις στην περιοχή του αντιπάλου είναι ένα θέμα που σίγουρα θα έχει προβληματίσει και που πρέπει να δούμε να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την Παρασκευή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!