Η επόμενη μέρα

Η διαχείριση της αποτυχίας και η δυνατότητα να παρθούν μέτρα που θα βοηθήσουν την ομάδα μας να επανέλθει στο σωστό δρόμο είναι πλέον το ζητούμενο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε την έξοδο αφού έκρινε ότι αυτό ήταν καλύτερο για τον ίδιο και την ομάδα και η διοίκηση καλείται πλέον να βρει τον αντικαταστάτη του. Η μαραθώνια συνεδρία της διοίκησης αναλώνεται στην αξιολόγηση διαφόρων ονομάτων και αυτό που φαίνεται να έχει προβάδισμα είναι αυτό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έστω και αν δεν έχει βολιδοσκοπηθεί ο πρώην προπονητής μας. Η προτίμηση σε κάποιον που να γνωρίζει την ομάδα μας και θα μπορέσει να προσαρμοστεί εύκολα στις απαιτήσεις και δεδομένα, είναι για ακόμα μια φορά βαρόμετρο.

Από τη Δευτέρα αναμένεται να αρχίσουν οι επαφές με όσους προπονητές μπουν στο λεγόμενο short list και αναλόγως των οικονομικών δεδομένων και της αποδοχής που έχουν εντός και εκτός συμβουλίου οι υποψήφιοι αναμένεται να τροχοδρομηθεί η απόφαση για τον αντικαταστάτη του Ουζουνίδη.

Ελπίδα όλων είναι όπως οι διοικούντες μπορέσουν αυτή τη φορά να πάρουν την πιο σωστή απόφαση αφού και για αυτούς τα περιθώρια και άλλων λαθών είναι πλέον περιορισμένα. Στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας αναγράφεται ότι εξετάζεται η προσφορά και η συμπεριφορά των πάντων και έχουμε την άποψη ότι στους πάντες πρέπει να συμπεριληφθεί και το ίδιο το διοικητικό συμβούλιο.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Δεν είναι της ώρας να αναφέρουμε τους λανθασμένους χειρισμούς σε μεταγραφικά θέματα, το πόσο επηρέασε την ομάδα η προσωπική διαφορά Ζιβανάρη-Απέγητου, το πώς και ποιοι προτείνουν και φέρνουν παίκτες στην ομάδα αλλά και ο συγκεντρωτισμό στη λήψη αποφάσεων.

Οι ποδοσφαιριστές που με τη δική τους ανυπαρξία έχουν φέρει την ομάδα σε αγωνιστικό αδιέξοδο έχουν επίσης τεράστιο μερίδιο ευθύνης και είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι έχουν κλείσει τον κύκλο τους στην ομάδα. Ο Φερναντές βρίσκεται κάτω από έντονη αμφισβήτηση απόλυτα δικαιολογημένα και θα πρέπει να αποφασίσει μαζί με τη διοίκηση αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα. Το να κατηγορεί μαζί με τον μάνατζερ του διοίκηση και πρώην τεχνική ηγεσία είναι αισχρό και ανήθικο.

Τα ίδια ισχύουν για παίκτες όπως οι Μορφής και Μιχαήλ οι οποίοι μπορεί να ένιωσαν το κόλλημα που τους έκανε ο Ουζουνίδης αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νομίζουν ότι η φυγή του προπονητή ισοδυναμεί με δική τους νίκη και εδραίωση. Θέμα επανένταξης του Μάριου Ηλία στην ομάδα δεν υπάρχει, ενώ έχει παρθεί και απόφαση διακοπής της συνεργασίας με τον Έμερσον.

Επιφυλασσόμαστε για περισσότερο αναλόγως των εξελίξεων…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!