Η ευκαιρία να ασχοληθούμε με το Σωματείο

Η χτεσινή υποβολή των υποψηφιοτήτων για το Συμβούλιο του Σωματείου από 8 άτομα πλην του Άρη Βασιλόπουλου και των στενών συνεργατών του,  διαμόρφωσε ουσιαστικά το σκηνικό για το ποιοι θα αναλάβουν την τύχη του «κακόμοιρου» τα τελευταία χρόνια ένδοξου Σωματείου ΑΠΟΕΛ και των τμημάτων του. Οι  «κερδισμένοι» λοιπόν αυτής της πολυήμερης ανακατοσούρας είναι τα άτομα που διαφώνησαν με τις ενέργειες του Βασιλόπουλου το τελευταίο διάστημα και τους χειρισμούς του κυρίως στο θέμα της ανανέωσης της συμφωνίας του Σωματείου με την Εταιρεία.

Μετά και αυτή την εξέλιξη, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία του Σωματείου από το πόστο του Προέδρου είναι ο Χριστόφορος Ποταμίτης. Ταυτόχρονα, για να μην χρειαστεί να υπάρξουν εκλογές, αναμένετε ότι ένα από τα 8 άτομα που υπέβαλε υποψηφιότητα  να την αποσύρει και να διοριστεί αμέσως μετά που θα καταρτιστεί σε σώμα το νέο συμβούλιο ως μέλος.

Αναμένουμε από το νέο Συμβούλιο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και με σοβαρότητα να βρει τις λύσεις στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου με την εταιρεία για να μην βάζουμε τον ΑΠΟΕΛ σε αχρείαστες περιπέτειες.

Από την άλλη πλευρά, Ο Φοίβος και οι συνεργάτες του θα πρέπει να χωνέψουν το γεγονός ότι ο Ποταμίτης θα είναι το άτομο με το οποίο θα συνομιλούν πλέον για ότι έχει σχέση με το Σωματείο,  παρόλο που τον κράτησαν εκτός συμβουλίου εταιρείας 2 φορές.

Επειδή όμως η ιστορία και το όνομα του ΑΠΟΕΛ δεν χωρά νικητές και ηττημένους, ούτε αντιπαραθέσεις εις βάρος του, αναμένουμε ότι όλοι όσοι κατέχουν κάποιο πόστο στα δύο συμβούλιο αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να βρουν τις λύσεις άμεσα για το καλό και των υπολοίπων.

Ας ελπίσουμε ότι το νέο Συμβούλιο θα μπορέσει να παρουσιάσει έργο και να δουλέψει με όραμα για να αναγεννηθεί επιτέλους το κύρος και η ταυτότητα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ.  Ας αποτελέσουν οι διάφορες αντιπαραθέσεις των τελευταίων εβδομάδων στα ΜΜΕ την ευκαιρία για όλους τους ΑΠΟΕΛίστες να ευαισθητοποιηθούν και να ασχοληθούν με το Σωματείο. 

Είναι κρίμα τα άτομα που είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν σε περίπτωση που υπήρχαν εκλογές στο Σωματείο να μην ξεπερνούν τα 100. Είναι επίσης ντροπή ότι από το Συμβούλιο της Εταιρείας, τα άτομα που έχουν πληρωμένη την συνδρομή τους στο Σωματείο να μην ξεπερνούν τα δάχτυλα του ενός χεριού.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!