Η ευκαιρία του Αρτυματά

Μέσα από μια αρνητική εξέλιξη προκύπτουν και κάποια θετικά και κάπως έτσι μπορεί να προσεγγίσει κάποιος τον τραυματισμό του Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος μετά από μερικούς μήνες δείχνει να ενσωματώνεται καλύτερα από οποιονδήποτε άλλη μεταγραφή και ξεδιπλώνει τις αρετές που το συνόδευαν όταν έγινε η μεταγραφή. Η αρνητική εξέλιξη με τον παροπλισμό του Βινίσους, δημιουργεί την ευκαιρία για τον Αρτυματά να πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής και να μπορέσει με την σειρά του να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Η συμμετοχή του στο δεύτερο ημίχρονο με την Αεκ καταγράφεται ως θετικότατη, έστω και αν η δυναμική της ομάδας των Κουκλιών και οι συνθήκες του αγώνα ήταν εξ ολοκλήρου υπέρ του ΑΠΟΕΛ.

Ο Αρτυματάς κουβαλά στο βιογραφικό του πολλές περγαμηνές συμπεριλαμβανομένου και ενός χρονικού διαστήματος ποδοσφαιρικής παιδείας στο εξωτερικό. Όπως κάθε νεαρός ποδοσφαιρικής έτσι και αυτός ψάχνει την δική του ευκαιρία όχι για να αποδείξει ότι μπορεί αλλά για να πείσει τον εαυτό του ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει την καριέρα του σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ.

Ο επόμενος αγώνας με την Άχνα προσφέρεται στο να βρεθεί ο Αρτυματάς στο αρχικό σχήμα αφού το πείραμα με τον Νεκτάριο ως αμυντικό χαφ δεν έδειξε να είναι εναλλακτική επιλογή. Ο 20χρονος μέσος έδειξε πρωτόγνωρη ποδοσφαιρική ωριμότητα στον αγώνα με την Αεκ καθώς και στοιχεία σύγχρονου αμυντικού μέσου που μπορεί να βοηθήσει και στο οργανωτικό κομμάτι.

Ο φετινός ΑΠΟΕΛ έχει όσο ποτέ την  ανάγκη να βρει λύσεις από το εσωτερικό δυναμικό της ομάδας και να χτίζει σε όσες από αυτές δείχνουν να είναι υποσχόμενες. Ο Αρτυματάς είναι σίγουρα το τέλειο παράδειγμα αυτή την στιγμή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!