Η ιδιαιτερότητα της μεταγραφικής που έρχεται

Μπορεί η προσοχή του κόσμου να είναι στραμμένη για τα καλά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας αλλά το πλάνο και ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να ξαναχτίσει το ρόστερ του και οι αλλαγές που θα γίνουν σε λίγους μήνες θα είναι πολλές και σημαντικές. Ο τραγικός περσινός σχεδιασμός θυμίζει ότι οι αποφάσεις θα πρέπει να λαμβάνονται από τα κατάλληλα άτομα και προς αυτή την κατεύθυνση στρέφονται οι ενέργειες σήμερα. Η παραμονή του Δώνη θεωρείται πλέον βέβαιη γεγονός που επιτρέπει την πρώτη ουσιαστική αξιολόγηση αναγκών και προτεραιοτήτων όσον αφορά προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Η πιο σημαντική παράμετρος που θα επηρεάσει τον φετινό αγωνιστικό σχεδιασμό είναι η επικειμένη πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Η απόφαση είναι οριστική και για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει στην εργοδότηση ενός προσοντούχου ατόμου που θα έχει ρόλο και άποψη στον τρόπο με τον οποίο θα γίνεται η στελέχωση της ομάδας.

Το χρονοδιάγραμμα της διοίκησης Πετρίδη προβλέπει την επιλογή του τεχνικού διευθυντή το αργότερο μέχρι το τέλος Απριλίου. Ήδη έχουν γίνει προσωπικές συνεντεύξεις με άτομο που βρίσκονται στο short list και αυτές αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες έτσι ώστε να καταλήξουν στον εκλεκτό ο οποίος δεν θα είναι Κύπριος.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι η αρμονική συνεργασία του άγνωστου προς το παρών τεχνικού διευθυντή με το τεχνικό τιμ του Δώνη αλλά και τους υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος από πλευράς διοίκησης θα κρίνει πολλά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!