Η ιεράρχηση αναγκών φέρνει επιθετικό

Τι και αν ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος με 17 τέρματα σε 7 αγώνες; Τι και αν υπάρχει μια πολυφωνία στο σκοράρισμα με τον Ατόρνο όμως να τραβά το κουπί; Τι και αν ο Σολάρι δήλωσε παρών στο χτεσινό αγώνα κυπέλου πετυχαίνοντας 3 τέρματα; Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι ικανό να αλλάξει την άποψη της πλειοψηφίας των οπαδών μας που θεωρούν ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην προσεχή μεταγραφική με έναν επιθετικό. Αναφερόμαστε στο πιο πρόσφατο δημοψήφισμα που διεξάγεται στο site μας στο οποίο η ανταπόκριση μέχρι στιγμής είναι τεράστια. Σε αυτό τίθεται το ερώτημα σε ποια θέση υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για ενίσχυση. Σε σύνολο 2500 σχεδόν απαντήσεων το 56% κρίνει ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει μεγαλύτερη ανάγκη ενός επιθετικού, ενώ δεύτερη με ποσοστό 26% είναι η άποψη ότι η μεγαλύτερη ανάγκη αφορά κεντρικό αμυντικό. Στη συνέχεια τα ποσοστά πέφτουν ακόμα περισσότερο με την ανάγκη για ακραίο αμυντικό να είναι στο 9% και αμυντικό χαφ στο 6%.

Επιχειρώντας να ερμηνεύσουμε την άποψη της πλειοψηφίας θα λέγαμε ότι δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί φυσιολογική. Η αποχώρηση του Αλμέιδα και η μη αντικατάσταση του είναι το πρώτο επιχείρημα έστω και αν η ομάδα στις πρώτες εφτά αγωνιστικές βρήκε επιθετικές λύσεις. Μπορεί λοιπόν οι περιφερειακοί επιθετικοί με πρώτο και καλύτερο τον Ατόρνο να δίνουν λύσεις αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε μόνο με αυτούς.

 Σε αυτό παίζει ρόλο και το ότι ο Μπουντιμίρ δεν δείχνει στο παρών στάδιο να είναι ο παίκτης που θα πετύχει τα τέρματα που χρειαζόμαστε, κάτι που ενισχύεται και με την παραγωγικότητα του τα προηγούμενα χρόνια. Τέλος είναι και ο Σολάρι που μπορεί να ξεσπάσει σε 1-2 αγώνες (αν πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής) αλλά και πάλι ο προπονητής πρώτα από όλους δεν δείχνει να τον υπολογίζει όσο άλλους παίκτες.

Ποια είναι ή άποψη του Ιβάν;

Η τεχνική ηγεσία ετοιμάζει το μεταγραφικό της πλάνο και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η άποψη των προπονητών της κερκίδας δεν διαφέρει από αυτήν του Γιοβάνοβιτς. Πρέπει να επισημάνουμε και το ότι η μια «μεταγραφή» που θα γίνει αφορά τον Ολιβέιρα ο οποίος για να μπορέσει να αγωνιστεί θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από το υφιστάμενο ρόστερ.

Η προσθήκη Ολιβειρα αναμένεται να καθησυχάσει τις αμυντικές ανησυχίες που έχουν πολλοί, ιδιαίτερα αν ο Βραζιλιάνος καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!