Η καλύτερη άμυνα της Ευρώπης!

Παραμένουμε προσγειωμένοι αλλά δεν μπορούμε να μην σας ενημερώσουμε για το ότι ο ΑΠΟΕΛ βάσει αριθμών έχει την καλύτερη άμυνας της Ευρώπης. Για να είμαστε πιο ειλικρινείς μοιραζόμαστε την πρώτη θέση με τον Μπάγερν Μονάχου αλλά δεν μας ενοχλεί! Με τη συμπλήρωση της 25ης αγωνιστικής στη Γερμανία η σίγουρη πρωταθλήτρια δέχτηκε συνολικά 10 τέρματα αφού στον χτεσινό της αγώνα κέρδισε με 3-2. Δέκα τέρματα δέχτηκε και σε 24 αγώνες και ο ΑΠΟΕΛ που όπως είναι γνωστό διατηρεί ανέπαφη την εστία του για 6 συνεχόμενους αγώνες. Η άποψη ότι η άμυνα κερδίζει πρωταθλήματα φαίνεται να επιβεβαιώνεται και σε αυτή την περίπτωση και το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να συνεχίσει στα ίδια επίπεδα. Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για τους παίκτες που στελεχώνουν την αμυντική μας γραμμή και την αμυντική συμπεριφορά του φετινού ΑΠΟΕΛ.  Και όμως έχουμε την καλύτερα άμυνα, γράφαμε στις 17 Φεβρουαρίου στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε τα θετικά όπως αποτυπώνονται μέσα από τους αριθμούς και όχι τα αρνητικά που προκύπτουν μέσα από την ατομική απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα και ειδικότερα η αμυντική γραμμή ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς ενώ οι Πίντο και Μοράις που σχετίζονται με τη σωστή αμυντική λειτουργία είχαν τα δικά τους προβλήματα. Η επιστροφή του Ολιβέιρα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να επανέλθει η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά ενώ και ο Καρυπίδης είναι στα πιτς.

Παρών και ο Κλουκόφσκι

Μπορεί στον αγώνα με την Αεκ να αντιμετώπισε του κόσμου τα προβλήματα απέναντι στον Ντα Σίλβα αλλά με την Αελ ο Καναδός δήλωσε παρών και έστειλε μήνυμα αγωνιστικής ανάκαμψης. Δεν είναι μυστικό ότι μέχρι στιγμής ο Κλουκόφσκι δεν έδωσε τις βοήθειες που χρειάζεται η ομάδα αλλά η πολύ καλή (κυρίως αμυντική) παρουσία στον χτεσινό αγώνα χρίζει αναφοράς. Θα πρέπει επίσης να είναι το μέτρο σύγκρισης ενόψει της συνέχειας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!