Η καλύτερη αφορμή

Το ότι ο Χιώτης θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον Κυριακάτικο αγώνα απέναντι στην Πέγεια, είναι η πιο καλή αφορμή για να αντιληφθούν όλοι τη σημασία και προσοχή που απαιτείται να δείξουμε. Όσο πιο γρήγορα αφήσουμε πίσω μας την απίστευτη εμπειρία του champions league αλλά και την καλή παρουσία στον αγώνα με την ομόνοια, τόσο περισσότερες θα είναι οι πιθανότητες να κερδίσουμε μια από τις πιο καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Δυο αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές για το ΑΠΟΕΛ όσο και αν υπάρχουν πολλές και καλές δικαιολογίες.

Για τον Χιώτη η επίσημη ενημέρωση (φαίνεται κάποιοι αποφάσισαν να δώσουν στο θέμα ενημέρωσης την απαραίτητη σημασία) αναφέρει πως έχει υγρό στο γόνατα και την Πέμπτη θα επανεκτιμηθεί η πορεία του τραύματος του. Σε περίπτωση που δεν προλάβει τον αγώνα ο Κίσσας αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια.

Μετά το χτεσινό ρεπό επαναρχίζουν από σήμερα οι προπονήσεις στις οποίες συμμετέχει κανονικά ο Αλεξάνδρου που ξεπέρασε το πρόβλημα του και τίθεται στη διάθεση του προπονητή. Δυστυχώς δεν προλαβαίνει ούτε αυτή τη φορά ο Γκριτσάροφ γεγονός που θα αναγκάσει τον Γιοβάνοβιτς να προχωρήσει σε λύση ανάγκης όσον αφορά τον παρτενέρ του Ζόρζε. Ο Σικορά βρίσκεται στην Πολωνία και τα μηνύματα που στέλνει ο ίδιος και ο προσωπικός του ιατρός είναι ενθαρρυντικά. Το ίδιο μπορούν να θεωρηθούν και τα δημοσιεύματα σε τοπικά μέσα που παρουσιάζουν ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Στο κεφάλαιο ενίσχυση δεν υπάρχει κάτι νεότερο αφού ακόμα και ο Φερναντές περνά από τον εξονυχιστικό έλεγχο του προπονητή μας. Προφορικά έχουν συμφωνηθεί τα πάντα σε επίπεδο διάρκειας της συνεργασίας και απολαβών και το απομένει η επισημοποίηση της συνεργασίας.

Καθοριστική νίκη στο μπάσκετ
Η ομάδα μας πέτυχε τη νίκη που ήθελε επί του Στρασβούργου στην παράταση με 85-83 και διατηρεί καλές πιθανότητες για να περάσει στους 16 της διοργάνωσης Eurochallenge . To ιδανικό σενάριο ήθελε την ομάδα μας να κερδίζει με περισσότερες από 9 πόντους κάτι όμως που δεν έγινε έστω και αν κατά διαστήματα εξασφαλίζαμε καλή διαφορά πόντων. Οι Γάλλοι ήταν ψύχραιμοι και κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος έτσι τώρα θα χρειαστεί να περιμένουμε τους επόμενους δυο αγώνες, οι οποίοι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Δεκάλεπτα: 22-18, 39-34,56-55,75-75, 85-83

ΑΠΟΕΛ:
Βαν Τόρπε 7, Σιμς 14(2), Ντόζετ 33(5), Χιθ 14(1), Αναστασιάδης, Σάλλιβαν 7, Ραντόγεβιτς 8, Σισέ 2, Κέλι

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!