Η καλύτερη ψυχολογική ένεση

Με τη διοίκηση να μην κάνει ούτε τα απολύτως απαραίτητα και τον κόσμο διχασμένο, είναι αναπόφευκτο ότι οι μόνοι που μπορούν να βγάλουν τον ΑΠΟΕΛ από την κρίση είναι οι παίκτες. Ναι, ο ΑΠΟΕΛ περνά περίοδο κρίσης η οποία αποτυπώνεται ως ένα βαθμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο αφού άλλα τόσα και ίσως περισσότερα συμβαίνουν εκτός αυτού. Οι υπεύθυνοι τα γνωρίζουν από πρώτο χέρι και θα επανέλθουμε αφού σήμερα θέλουμε να ασχοληθούμε με αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση. Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε μια σπουδαία νίκη το απόγευμα επί της Αελ. Ήταν σπουδαία γιατί ήρθε ενώ σε έναν ακόμα αγώνα η απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι και σωστοί η απόδοση του πρώτου ημιχρόνου ήταν αποκαρδιωτική. Παρόλα αυτά το γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και το γενικότερο ανέβασμα της ομάδας έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να έρθει το πελώριο υπό τις περιστάσεις 0-2.

Ο κρίσιμος Ιανουάριος άρχισε με απρόσμενες απώλειες και τη διαφορά από την Ανόρθωση να αυξάνεται επικίνδυνα αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νίκη στο κύπελλο θα βοηθήσει όλους στον Αρχάγγελο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να επανέλθει στις νίκες στο πρωτάθλημα. Μια νίκη όμως δεν αρκεί αφού χρειάζεται ένα σερί νικών ελπίζοντας ότι αυτό θα μειώσει τη διαφορά. Τα δυο ντέρμπι που έρχονται με Απόλλων και Ομόνοια θα κρίνουν πολλά αφού η ομάδα μας πρέπει να κάνει ότι περνά από το χέρι της για να κερδίσει. Αν τα καταφέρουμε η ψυχολογία όλων θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα δημιουργηθεί η κατάλληλη δυναμική.

Για να κερδίσουμε όμως δεν αρκούν τα ευχολόγια. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε ψηλότερα επίπεδα. Ο κόσμος αναμένει περισσότερα. Όλοι αναμένουν περισσότερα και για να γίνει αυτό θα πρέπει τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό να υπάρξει βελτίωση. Δεν χρειάζεται να γίνουμε συγκεκριμένοι γιατί δεν υπάρχει παίκτης που να έχει αγωνιστεί τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με τις δυνατότητες του.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!