Η κατάσταση οδηγείται στα άκρα

Το καζάνι σιγοβράζει εδώ και έναν τουλάχιστον χρόνο. Ναι, τα προβλήματα του ΑΠΟΕΛ δεν ξεκινούν και δεν τελειώνουν στον ανεπαρκέστατο Πάουλο Σέρτζιο και η ανακοίνωση των οργανωμένων το επιβεβαιώνει. Η απαίτηση του Παν.συ.φι για άμεση παραίτηση του συμβουλίου σχετίζεται με την ανεπάρκεια του να επιτελέσει το ρόλο του. Αργά ή γρήγορα ο Πορτογάλος θα φύγει αλλά τα προβλήματα θα παραμείνουν, αφού το αδύνατο από κάθε άποψη συμβούλιο του Ερωτοκρίτου δυσκολεύεται αφάνταστα να διεκπαιρεώσει ακόμα και τα βασικά. Θα επανέλθουμε στο τεράστιο αυτό θέμα για να παραθέσουμε το πώς και γιατί οι μέτοχοι της εταιρείας ΑΠΟΕΛ οδηγούν την ομάδα στην αγωνιστική απαξίωση και την χρεοκοπία.

Ο αγώνας με την Eintracht δεν είναι αρκετός για να κρύψουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Όπως μαθαίνουμε υπήρξε προβληματισμός από πλευράς οργανωμένων στο αν η σχετική ανακοίνωση θα έβγαινε πριν ή μετά τον αγώνα της Πέμπτης. Η απόφαση τους δείχνει ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Διερωτούνται κάποιοι ίσως και δικαιολογημένα τι θα γίνει αν κερδίσουμε την Eintracht. Είναι αυτοί που χωρίς δική τους ευθύνη έχουν άγνοια για τη σοβαρότητα της κατάστασης και που θεωρούν ότι αρκεί η απόλυση Σέρτζιο για να επανέλθουμε στη σωστή πορεία. Σε αυτό παίζει ρόλο και η επικοινωνιακή τακτική της διοίκησης που με τη βοήθεια συγκεκριμένων μέσων επιχειρεί να μεταθέσει τις ευθύνες από πάνω της.

Η εκτίμηση μας είναι ότι η πρώτη αντίδραση της διοίκησης θα είναι η αναμενόμενη. Θα επικαλεστεί προσήλωση στον αγώνα της Πέμπτης και πως σέβεται αλλά διαφωνεί με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης. Τα προβλήματα όμως κάθε μέρα διογκώνονται και η κατάσταση οδηγείται στα άκρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!