Η καταδίωξη προβλέπει νίκη

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται σήμερα να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και να περιμένει αύριο τυχόν απώλειες του Απόλλωνα στον αγώνα με την Ομόνοια. Η καταδίωξη του πρωτοπόρου προβλέπει μόνο νίκες για την ομάδα μας και απέναντι στη Δόξα δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ο αγώνας του πρώτου γύρου είναι εκεί για να μας θυμίζει ότι δεν μπορούμε να θεωρούμε τίποτε δεδομένο και σήμερα ο σοβαρός και αποτελεσματικός ΑΠΟΕΛ του Φινκ Η καλή παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Άχνα πρέπει να συνεχιστεί και σήμερα στο Μακάρειο. Οι πολλές και σημαντικές απουσίες της Δόξας είναι ένα στοιχείο που πρέπει να εκμεταλλευτούμε ενώ θεωρούμε δεδομένο ότι οι δικές μας είναι πλέον διαχειρίσιμες.

Το πλάνο του Φινκ

Ο προπονητής μας αναμένεται να βασιστεί στην εντεκάδα που προτίμησε και στον τελευταίο αγώνα. Η μοναδική αλλά σημαντική διαφοροποίηση θα είναι η επιστροφή του Ντε Βινσέτι αντι του Παπαφώτη αφού θεωρείται πιο απομακρυσμένο να δούμε τον Νάφιου βασικό. Ο Αργεντινός θα έχει μια νέα ευκαιρία να πάρει μπρος και να έχει ουσιαστική συνεισφορά κάτι που αν το καταφέρει θα τον βοηθήσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Κατά τα άλλα η αμυντική τετράδα θα έχει πάλι τους Σέρτσιο, Ρίισε , Κακά, Αμορίν ενώ λίγο πιο μπροστά θα πάρουν θέση οι Μοράις και Λάνιγκ. Οι Εφραίμ και Χαραλαμπίδης θα καλύψουν τα φτερά ενώ ο Τζιμπούρ θα έχει την ευθύνη να συνεχίσει το σερί σκοραρίσματος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!