Η κλίκα της διαιτησίας που κυνηγά τον ΑΠΟΕΛ

H κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και σήμερα επιλέγουμε να ενημερώσουμε για το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται παρασκηνιακά στο χώρο της διαιτησίας και όχι μόνο. Η διοίκηση Πετρίδη γνωρίζει όλα όσα εξελίσσονται και επειδή υπάρχει ακόμα χρόνος, καλείται να αντιδράσει πιο σωστά και πιο αποτελεσματικά. Και αυτό γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι στο στόχαστρο συγκεκριμένης ομάδας ατόμων που είτε είναι διαιτητές, είτε έχουν ρόλο στη διαιτησία. Ο Βασίλης Δημητρίου είναι προστατευμένος του Καπιτανή που με τον Κουτσοκούμνη υπεύθυνο της διαιτησίας ανέλαβε ρόλο σημαντικό. Ο Καπιτανής ελέγχει συγκεκριμένους διαιτητές και το Βασίλη Δημητρίου τον βοηθά στην Ευρώπη και τον κουντά στην Κύπρο μέσω του Ρέικβαρτ.

Ο Καπιτανής έχει άποψη στους ορισμούς και αυτός έβαλε το Βασίλη Δημητρίου στο Ομόνοια-Απόλλωνας, αυτός τον έβαλε και στο ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνας, αυτός τον έβαλε και στο Απόλλωνας-Εθνικός. Και στα τρία παιχνίδια ο Απόλλωνας ευνοήθηκε ολοκάθαρα αφού με τον Εθνικό στο Τσίρειο προηγήθηκε με φάουλ στον τερματοφύλακα που δεν σφύριξε ποτέ ο Βασίλης. Με την Ομόνοια και με τον ΑΠΟΕΛ, είναι καλά γνωστά τα έργα του.

Τι κάνει όμως άλλο ο Καπιτανής; Βάζει παρατηρητές που ελέγχει στις διαιτησίες του Βασίλη, Στον δικό μας αγώνα έβαλε τον Γερασίμου που είναι κολλητός του Καπιτανή και κολλητός του Βασίλη Δημητρίου. Βασίλης Δημητρίου και Καπιτανής είναι κάτοικοι Λάρνακας, ο Γερασίμου κάτοικος Ξυλοφάγου ενώ κάτοικος Λάρνακας είναι και ο Ψευδιώτης που θεωρείται κολλητάρι του Βασίλη Δημητρίου και θυμίζουμε ότι αυτός ήταν που δεν μας έδωσε το καθαρό πέναλτι με την Αγία Νάπα στο ΓΣΠ. Ο Καπιτανής ελέγχει επίσης τους δύο Ολλανδούς και αυτός ελέγχεται από τον Μάριο Λευκαρίτη γνωστό Απολλωνίστα. Μέσω του Λευκαρίτη, ο Καπιτανής έγινε διεθνής παρατηρητής και πήρε το πόστο του στη σημερινή επιτροπή διαιτησίας με την ανοχή ή και σιωπηλή έγκριση του Κουτσοκούμνη. Είναι όλοι οι πιο πάνω μία κλίκα που έχει αποφασίσει να δώσει το πρωτάθλημα στον Απόλλωνα και να μην το πάρει ο ΑΠΟΕΛ. Σημείο που ενδιαφέρει, είναι ότι ο Καπιτανής έχει πολύ καλές σχέσεις και με το Νικολαίδη που ξέρουμε όλοι ότι θεωρείται ΑΠΟΕΛιστας αλλά μας έκανε τις χειρότερες διαιτησίες. Αυτά και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!