Η κοροϊδία συνεχίζεται

Μπορεί η πίεση του κόσμου και η κατακραυγή προς τον See you Travel  και την αντιεπαγγελματική εξυπηρέτηση του να έσπρωξαν την εταιρεία να αλλάξει συνεργάτη όσον αφορά τις επίσημες ταξιδιωτικές εκδρομές, η κοροϊδία προς τον κόσμο όμως φαίνεται να παραμένει η ίδια. Είχαμε επικροτήσει την επιλογή της Εταιρείας να συνεργαστεί με νέο ταξιδιωτικό  πράκτορα αλλά η πρώτη εντύπωση που εκπέμπει η συνεργασία αυτή δεν είναι και η καλύτερη. Η τιμολογιακή πολίτική του Top Kinisis στο πρώτο κιόλας επίσημο ταξίδι δεν έστειλε τα θετικότερα μηνύματα σε όλους εμάς που περιμέναμε ότι έχει αλλάξει νοοτροπίες. Και αυτό γιατί η υπερτιμολόγηση του πακέτου για την Σλοβακία έρχεται  σε σύγκρουση με την σημερινή απόφαση για μείωση της τιμής κατά το ένα τρίτο! Στα δικά μας μάτια, τα 200ευρώ μείωση στην τιμή δεν είναι επιχορήγηση όπως διαβάσαμε στο sms που μας έστειλε η εταιρεία, αλλά λανθασμένη αρχική τιμολόγηση.

Αν ο σκοπός της νέας συνεργασίας επικεντρώνεται στην μεγιστοποίηση του κέρδους και των δύο πλευρών και δεν έχει καθόλου ΑΠΟΕΛιστικοκεντρική προσέγγιση τότε είναι καταδικασμένη εν τη γενέσει της.  Αυτοί που ανάλαβαν να κοστολογήσουν το συγκεκριμένο ταξίδι, λυπούμαστε να παρατηρήσουμε ότι απέχουν κατά πολύ από την νοοτροπία του αγνού ΑΠΟΕΛίστα.

Στο συγκεκριμένο ταξίδι για όσους εσκεμμένα το παραβλέπουν, θα ταξιδεύσουν μόνο οι 300-400 άρρωστοι, εάν και εφόσον τους επιτρέπει η οικονομική τους κατάσταση την περίοδο αυτή. 

Λυπούμαστε να παρατηρήσουμε επίσης ότι η τιμολόγηση του συγκεκριμένου ταξιδιού, υποδηλώνει ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν στη Διοίκηση να υπάρξει μαζική συμπαράσταση του κόσμου στον επαναληπτικό αγώνα.  

Ας ελπίσουμε ότι μετά και την σημερινή έκπτωση θα υπάρξει ανταπόκριση έτσι ώστε να ξεκινήσει ο ΑΠΟΕΛ από κει που τελείωσε πέρσι στην Ευρώπη.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!