Η κορυφή αλλάζει τις απαιτήσεις;

Η επανασύνδεσή μας με την κορυφή βαθμολογικού πίνακα έγινε πραγματικότητα λίγες στροφές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Καταφέραμε να περάσουμε χωρίς απώλειες τα δύο ντέρμπι με Αεκ και Αελ και η απρόσμενα γρήγορη και συνεχόμενη κατρακύλα της Ανόρθωσης μας παραχώρησε την πρώτη θέση στην κούρσα για τον τίτλο. Πως όμως η επιστροφή στην κορυφή διαμορφώνει τα δεδομένα στην ομάδα μας;

Αρχίζοντας από το αγωνιστικό θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορούν να αλλάξουν. Όλο και περισσότεροι οπαδοί μας αποδέχονται παιχνίδι με παιχνίδι ότι η ομάδα που περιμένουμε να εμφανιστεί και να σκορπίσει τον ενθουσιασμό που ζητούμε δύσκολα θα έρθει από δω και στο εξής. Όλο και πιο πολλοί από εμάς πιέζουμε τους εαυτούς μας να αποδεχτούμε το γεγονός ότι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα όπως περίπου με αυτά που ξεκίνησε την χρονιά. Η απαίτηση για κατάκτηση του πρωταθλήματος ισοσκελίζει πλέον τις απαιτήσεις για καλό ποδόσφαιρο, θέαμα και γκολ και θυσιάζονται στον βωμό των τριών βαθμών κάθε αγώνα.

Σε αυτή την μεγάλη στροφή πριν από το τέλος, η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίχτες μπορούν να κάνουν τις δικές τους υπερβάσεις και να συμπορευτούν μαζί με τον κόσμο για να σηκώσουμε την κούπα. Μια μεγάλη παραδοχή που θα πρέπει να κάνουν όλοι, είναι ότι ο κάθε ένας από τους πιο πάνω αλλά και όλοι μαζί έχουμε τόσο πολύ ανάγκη αυτόν τον τίτλο. Μπορεί οι λόγοι να διαφέρουν όμως μας ενώνει ο κοινός στόχος.

Ως γνωστό, ο αντιΑΠΟΕΛισμός μπροστά στην εικόνα της κατάκτησης ακόμα ενός πρωταθλήματος από την ομάδα μας, θα βρει πολλούς συμμάχους σε αυτή την τελευταία φάση της χρονιάς. Συμμάχους που είναι έτοιμοι να ενώσουν δυνάμεις προκειμένου να στερήσουν από την ομάδα μας τον 22ο τίτλο πρωταθλήματος. Για παράδειγμα η ανόρθωση θα πρέπει να υποχρεωθεί να συμμορφωθεί με την προκήρυξη του πρωταθλήματος και να μας δώσει τον αριθμό εισιτηρίων που δικαιούμαστε ενόψει των 2 εναπομεινάντων αναμετρήσεων μας στο Α. Παπαδόπουλος. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει και ο ΑΠΟΕΛ να τους μαντρίσει σε μια γωνία στην βόρεια κερκίδα του ΓΣΠ  και όχι ακριβώς πίσω από την πόρτα του τερματοφύλακα.

Αν έχουμε παραδεχτεί ότι το φετινό ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να αλλάξει  μορφή από δω και μπρος, τότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να διαμορφώνουμε τέτοιες συνθήκες για την ομάδα μας που να τι κάνουμε όλο και πιο εύκολο το έργο της σε αυτή την δύσκολη χρονιά που ζούμε. Ας της εξασφαλίσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις  μέχρι το τέλος και ας δημιουργήσουμε γύρω από αυτήν μια πανοπλία που θα την προστατεύει και να την κρατήσει  αλώβητη μέχρι το τέλος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!