Η Κυριακή πλησιάζει

Όσο πλησιάζει η μέρα του αγώνα με το παράρτημα του ακελ, τόσο ανεβαίνει η αδρεναλίνη. Συνηθίζεται να λέγεται από τους πρωταγωνιστές η κλισέ φράση για «είναι σημαντικός αγώνας, αλλά δεν θα κρίνει τα πάντα». Αυτό λέγεται πολλές φορές για να αποφορτιστούν οι παίκτες από το υπερβολικό άγχος που μπορεί να δημιουργεί ο κόσμος και τα μμε. Δεν είναι όμως απλώς ένας σημαντικός αγώνας. Είναι πολλά παραπάνω και αυτό το γνωρίζουμε όλοι, αφού υπάρχουν οφέλη που δεν περιορίζονται μόνο στους 3 βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα που θα κερδίσει θα αποκτήσει τεράστια δυναμική ενόψει της συνέχειας ενώ ο αυτός που θα χάσει θα μπει σε ακόμα μεγαλύτερη κρίση. Το ΑΠΟΕΛ πρέπει και μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος πιστεύει στη νίκη πάρα πολύ και το sold out που θα ανακοινωθεί σήμερα δεν είναι μόνο παρά μια μικρή ένδειξη. Ο κόσμος όμως και η θέληση του δεν είναι αρκετή και είναι για αυτό που η ευθύνη μεταφέρεται στους παίκτες και την τεχνική ηγεσίας.

Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πάρα πολλά μετά τις απώλειες από το Παραλίμνι και την Πάφο. Γιοβάνοβιτς και συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο στόχαστρο όλων μας όχι γιατί αμφισβητείται η ικανότητα τους αλλά γιατί πιστεύουμε πολύ σε αυτούς και αναμένουμε πολύ περισσότερα. Εναντίον του μισητού μας αντίπαλου καλούμαστε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι από ποτέ αφού μόνον έτσι θα τους κερδίσουμε.

Στον αγωνιστικό τομέα για πρώτη φορά ο προπονητής μας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του έστω και αν κάποιο θεωρούνται ανέτοιμοι. Θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα στην Πάφο, αφού κάποιοι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν. Περισσότερο δε χρειάζεται να πούμε στο παρών στάδιο αφού ο Ιβάν αρέσκεται στις εκπληξεις.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!