Η κόντρα ζει και βασιλεύει

Λίγες μέρες πριν τον καθοριστικό αγώνα του ΑΠΟΕΛ στα Σκόπια ο πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ έκρινε σκόπιμο να δημοσιοποιήσει τη διαφωνία του με τους χειρισμούς της διοίκησης Πετρίδη σε σχέση με την υποστήριξη Κουτσοκούμνη για την προεδρία της ΚΟΠ. Αρνητική εντύπωση προκάλεσε μάλιστα και η έμμεση απειλή του σωματείου για αρνητικές συνέπειες που θα έχουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ! Αυτό δεν εκπλήσσει αφού πρόκειται για τακτική που ακολουθείται κατά καιρούς.

Το νέο περιστατικό αποτελεί ακόμα μια επιβεβαιώσει ότι σε επίπεδο συμβουλίων υποβόσκει μια διαχρονική κόντρα. Τα όσα λέγονται κατά καιρούς δημόσια περί του αντιθέτου αποτελούν υποκρισία και άστοχη προσπάθεια να μεταφερθεί μια εικόνα που θέλει τα δυο συμβούλιο να έχουν καλή συνεργασία.

Το πρόβλημα είναι πιο οξύ από ποτέ αφού ούτε επί Ποταμίτη τον οποίο αρκετοί θεωρούσαν ακραίο το σωματείο ΑΠΟΕΛ δεν λειτουργούσε κάτω από το σημερινό καθεστώς. Κάνουμε τη σύγκριση γιατί η θεωρεία ότι το σωματείο πρέπει να λειτουργεί ως θεματοφύλακας των πεπραγμένων της εταιρείας ήταν κάτι που αναπτύχθηκε από τον πρώην πρόεδρο του σωματείου και αποτέλεσε αφορμή για τις τότε συγκρούσεις με τον Ερωτοκρίτου.

Η συνέχεια θα έχει ανταλλαγή επιστολών ίσως και κάποια συνάντηση ενώ το πλέον τραγικό που δείχνει την κατάντια ορισμένων είναι ότι οι επόμενες κινήσεις συνδέονται και με το αποτέλεσμα της Τρίτης στα Σκόπια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!