Η λογική δείχνει 4-4-2

Ο Φινκ μέχρι και τον αγώνα με την Αεκ είχε την ξεκάθαρη άποψη ότι η ομάδα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα εφαρμόζοντας τη διάταξη 4-2-3-1 με έναν προωθημένο επιθετικό. Ο σχηματισμός αυτός δούλεψε καλά σε κάποιους αγώνες ενώ σε άλλους η απόδοση της ομάδας κρίθηκε ως προβληματική. Η τραγική παρουσία στον αγώνα με την Αεκ έφερε την αλλαγή σε 4-4-2 στον αγώνα με την Ομόνοια για το κύπελλο με την ομάδα να λειτουργεί πολύ καλά. Μπορεί να ήταν η πρώτη φορά που εφαρμόστηκε η συγκεκριμένη διάταξη επί Φινκ αλλά ήταν το σύστημα που προτιμούσε ο Δώνης από πέρσι έτσι οι παίκτες δεν είχαν δυσκολία να ανταποκριθούν. Με το 4-4-2 οι Σιέρινταν και Τζιμπούυρ μπόρεσαν να λειτουργήσουν καλύτερα αφού σε προηγούμενες περιπτώσεις ήταν πολύ απομονωμένοι ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η καλή λειτουργία της μεσαίας γραμμής με τους Λάνικγκ, Μοράις και Ντε Βινσέτι να δίνουν ουσιαστικές βοήθειες.

Ο Φινκ δεν θα έχει στη διάθεση του βασικά γρανάζια της μηχανής αφού αύριο θα απουσιάσουν οι Σέρτζιο και Μοράις αλλά η λογική λέει ότι θα διατηρήσει το 4-4-2. Οι επιλογές του εξακολουθούν να είναι εξίσου καλές αφού η ετοιμότητα των Βινίσιους και Αλωνεύτη ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή.

Αύριο θα δούμε επίσης τον Πάρντο να επανέρχεται μετά από 1,5 μήνα κάτω από τα δοκάρια γεγονός που επίσης θεωρείται σημαντικό.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!