Η λογική λέει Πιατκόφσκι

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να σκοράρει για να προκριθεί και για να συμβεί αυτό η ομάδα μας πρέπει να παρουσιαστεί πιο αποτελεσματική σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Η λογική λέει ότι ο προπονητής μας θα αλλάξει κάποια πράγματα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και μια πιθανή αλλαγή είναι να προτιμηθεί ο Πιατσκόφσκι αντί του Σωτηρίου. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται να έχει καλά τελειώματα και ο καταλληλότερος παίκτης στο ρόστερ για να το κάνει αυτό είναι ο Πολωνός.

Η λογική της απόκτησης του Πιατκόφσκι ήταν ότι πρόκειται για έναν παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα τόσο με το πόδι όσο και με το κεφάλι, ενώ ξεχώρισε και για τις καλές τοποθετήσεις που έχει μέσα στην περιοχή. Την Τρίτη θα τα χρειαστούμε αυτά και η προσδοκία είναι ότι ο Πολωνός θα μπορέσει να κάνει αυτό που δεν μπόρεσε κάποιος άλλος στον πρώτο αγώνα.

Εννοείται ότι εξίσου σημαντικό είναι να φτάσει η μπάλα στον Πολωνό αφού δεν είναι παίκτης που μπορεί να είναι απειλητικός εκτός περιοχής ενώ θα πρέπει να βοηθήσουν και οι ακραίοι έτσι ώστε να μην αποκοπεί από την υπόλοιπη ομάδα ή να αναγκαστεί να κάνει αχρείαστες επιστροφές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!