Η μάχη για το διάταγμα

Μπορεί η προσοχή του κόσμου να περιστρέφεται στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά η ιστορία με την LTV θεωρείται στο παρόν στάδιο το ίδιο αν όχι και πιο σημαντική για την ομάδα μας. Παρασκηνιακά και νομικά μαίνεται μια μάχη χαρακωμάτων με τις δυο πλευρές να κάνουν ότι είναι δυνατό για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα τους. Το διάταγμα που επιδιώκει να εξασφαλίσει η ομάδα μας με το οποίο θα απαγορεύει στη LTV να μεταδίδει αγώνες είναι το ορόσημο που θα σηματοδοτήσει και τις περαιτέρω κινήσεις. Το αίτημα της εταιρείας ΑΠΟΕΛ θα βασίζεται στο γεγονός ότι η LTV αδυνατεί να ανταποκριθεί στις συμβατικές της υποχρεώσεις και αν πράγματι εξασφαλιστεί το διάταγμα θα ανοίξει ο δρόμος για διακοπή της συνεργασίας κάτι που είναι ο στόχος της διοίκησης Πετρίδη.

Από την πλευράς της η LTV πέραν του ότι αμφισβητεί το ποσό των οφειλών της προς τον ΑΠΟΕΛ είναι άγνωστες οι προθέσεις της. Εικάζεται ότι όπως και σε ορισμένες παλαιότερες υποθέσεις με άλλες ομάδες θα επιχειρήσει μέσω διατάγματος να συνεχίσει να μεταδίδει αγώνες της ομάδας μας. Και να εξασφαλιστεί όμως ένα τέτοιο διάταγμα κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει στο συνδρομητικό κανάλι ότι θα βγει κερδισμένο από αυτή την κίνηση.

Η εναλλακτική επιλογή για τους Ξιναρή και Αβρααμίδη είναι να προχωρήσουν άμεσα σε καταβολή ενός σημαντικού ποσού των οφειλών προς τον ΑΠΟΕΛ, κάτι που αν γίνει πιθανών να κάνει δύσκολη την έκδοση του διατάγματος που επιδιώκει η διοίκηση Πετρίδη.

Πετρίδης vs Ξιναρής

Μια από τις σημαντικές προεκτάσεις του πολέμου που μαίνεται είναι ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης πήρε την μεγάλη απόφαση να συγκρουστεί με τον Γιώργο Ξιναρή, αφού τους δυο συνδέει φιλιά που χρονολογείται αλλά και το ότι είναι οι μεγαλύτεροι μέτοχοι της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Ο Πετρίδης ξέροντας ότι το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ επιβάλλει τον χειρισμό που ήδη ακολουθεί δείχνει αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα άκρα. Το μεγαλύτερο όπλο στα χέρια του προέδρου δεν είναι οι μετοχές και ίσως ούτε ότι νομικοί κύκλοι θεωρούν την υπόθεση ξεκάθαρη αλλά το ότι ο κόσμος τον στηρίζει στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Το δεδομένο είναι ότι το γυαλί ράγισε και δεν θα κολλήσει αφού δεν μπορεί να διακυβεύεται η βιωσιμότητα του ΑΠΟΕΛ για χάρη της LTV.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!